Antena Meniu Search
x

Galerie foto S-au reunit în ceruri: În comă de două luni şi jumătate, Emma şi-a urmat iubitul în moarte. Cei doi au fost victimele unui accident rutier, în Italia

O iubire prea mare care se va reuni în ceruri. La două luni şi jumătate, de când a fost victima unui accident rutier, Emma şi-a urmat iubitul în moarte. Fata a fost în comă în tot acest timp, la spitalul Cisanello din Pisa, Italia, însă nu a mai avut puterea să lupte.

de Monica Palade

la 18.09.2023, 11:19

Accidentul a avut loc pe 4 iulie în Viareggio. Emma Genovali, 20 de ani, şi iubitul ei, Leonardo Brown, 22 de ani, se aflau pe o bicicletă electrică, când au fost loviţi de o motocicletă condusă de un muncitor, care părăsea un șantier naval și circula pe Via del Pescatori.

S-au reunit în ceruri

Cei doi îndrăgostiţi au fost transportaţi de urgenţă la spitalul din Pisa. Pe 11 iulie, la 7 zile de la accident, Leonardo a murit, scrie Fan Page.

Condițiile celor două cupluri de logodit au fost imediat constatate ca fiind foarte grave de către salvatorii care au intervenit la fața locului, împreună cu polițiștii municipali care au efectuat cercetările. În ciuda eforturilor medicilor de la spitalul Cisanello, care nu au lăsat nicio piatră neîntoarsă în tratamentul celor doi, nu s-a putut face nimic. La câteva zile după accident, Leonardo a murit. Acum însă, Emma l-a urmat. Vestea a fost confirmată de mătuşa tinerei. „Emma noastră și-a găsit soarele în această dimineață și s-a dus la el, lăsându-ne… E atât de frumos că o va ţine alături de el ca să ne lumineze în continuare fiecare zi din viața noastră. Vă mulțumim din nou pentru gândurile și rugăciunile voastre."

Emma absolvise liceul muzical din Lucca „Passaglia” și fondase o trupă, Arkadia Audio Lab, care din 2021 concerta în cluburile din Versilia. Emma a lucrat și ca chelneriță la Punto Pizza din Lido di Camaiore. Leonardo, în schimb, absolvise cursul de lingvistică la liceul Carducci din Viareggio și era fost portar și antrenor apreciat la echipa de tineret de la Lido di Camaiore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » S-au reunit în ceruri: În comă de două luni şi jumătate, Emma şi-a urmat iubitul în moarte. Cei doi au fost victimele unui accident rutier, în Italia