Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Schimbarea de look cu care un tânăr a uimit utilizatorii TikTok. Cum arată după ce s-a tuns: "O să-l fac iubitul meu”

Filmulețul care a devenit viral pe TikTok. Un adolescent a uimit utilizatorii și a stârnit interesul domnișoarelor, după ce o nouă tunsoare i-a schimbat cu totul înfățișarea. Frizer canadian care a postat clipul a fost lăudat pentru transformarea făcută clientului

de Redactia Observator

la 08.08.2024 , 18:25

Schimbarea de look cu care un tânăr a uimit utilizatorii TikTok. Cum arată după ce s-a tuns Schimbarea de look cu care un tânăr a uimit utilizatorii TikTok. Cum arată după ce s-a tuns - Capturi TikTok / mysterio.taperologist

Utilizatorul @mysterio.taperologist, care se mândrește cu 622.100 de urmăritori pe platformă, postează foarte des transformările pe care le face clienților care vin să se tundă la el, potrivit Mirror.

Clipul, devenit viral

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Într-un videoclip postat recent pe platforma sa, tânărul a stârnit val de reacții după schimbarea de look făcută unui adolescent. 

De când a fost distribuit, videoclipul a strâns 37.300 de aprecieri și sute de comentarii. O tânără chiar și-a exprimat interesul de a-l cunoaște pe adolescent. „O să-l fac iubitul meu”, a spus ea. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Mapamond » Schimbarea de look cu care un tânăr a uimit utilizatorii TikTok. Cum arată după ce s-a tuns: "O să-l fac iubitul meu”