Antena Meniu Search
x

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Italia. A murit la 64 de ani, electrocutat în timp ce își usca părul, în baia casei din Brescia

A murit din cauza unui accident stupid. Un italian din Palazzolo sull’Oglio, Brescia, s-a stins din viaţă după ce s-a electrocutat duminică, 26 martie, în timp ce își usca părul cu un uscător. În ciuda eforturilor, bărbatul în vârstă de 64 de ani nu a mai putut fi salvat.

de Redactia Observator

la 28.03.2023, 10:26

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Italia
Sfârșit tragic pentru un bărbat din Italia - News Italy 24; Shutterstock

Duminică, 26 martie, într-o casă din Palazzolo sull'Oglio, Brescia, un bărbat a murit electrocutat în timp ce își usca părul cu un uscător. Toate încercările de a-i salva viața au fost inutile. Angelo Facondo lasă în urmă doi copii și patru nepoți, notează Fanpage.

Soția lui a tras semnalul de alarmă, după ce a auzit un zgomot puternic din baie. După ce și-a strigat soțul fără să primească niciun răspuns, a deschis ușa cu ajutorul unui vecin care a venit în ajutorul ei. Pentru că ușa de la baie era încuiată pe interior, nu a putut să o spargă de una singură. 

La fața locului s-a deplasat imediat o ambulanță, dar încercările paramedicilor de a-l salva au fost în zadar. Victima a murit pe loc. Autorităţile fac acum investigații pentru a încerca să înţeleagă ce s-a întâmplat, însă, pare din ce în ce mai sigur că bărbatul s-a electrocutat. Cel mai probabil uscătorul de păr a intrat în contact cu apa sau a existat o defecțiune la sistemul electric.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » Sfârșit tragic pentru un bărbat din Italia. A murit la 64 de ani, electrocutat în timp ce își usca părul, în baia casei din Brescia