Antena Meniu Search
x

Sfârșit tragic pentru un bărbat din SUA. Rămășițele sale au fost găsite într-un coș de fum la o lună după ce un vecin i-ar fi auzit țipetele de ajutor

Un bărbat a fost găsit mort într-un coș de fum la mai bine de o lună după ce chiriașii din clădire au auzit pe cineva care urla după ajutor. Un lucrător de întreținere care a investigat un miros neplăcut într-un bloc de apartamente din Norfolk, Nebraska, l-a găsit pe Zachariah Andrews, 29 de ani, blocat în coșul de fum pe19 octombrie. Inițial, acesta a descoperit un pantof înainte de a găsi corpul în descompunere al bărbatului, transmite The Independent.

de Redactia Observator

la 28.10.2023, 16:34

Zachariah Andrews
Sfârșit tragic pentru un bărbat din SUA. Rămășițele sale au fost găsite într-un coș de fum la o lună după ce un vecin i-ar fi auzit țipetele de ajutor - Facebook

Rămășițele sale au fost identificate datorită unor cicatrici, tatuaje, dar și unei cărți de identitate pe care o avea asupra sa în momentul morții, a spus poliția. Familia lui Andrews a fost informată, iar Divizia de Poliție Norfolk a declarat că investighează circumstanțele morții sale.

Descoperirea sumbră vine la o lună după ce polițiștii au fost chemați la același bloc pe 16 septembrie, după ce un rezident a raportat că a auzit un bărbat care a solicitat ajutor timp de trei până la patru minute.

Sunetele păreau să vină de la primul etaj, iar doi ofițeri au fost trimiși să investigheze. Dar la sosire, țipetele nu mai puteau fi auzite. Aceștia le-au spus locatarilor să anunțe dacă mai aud ceva, dar niciun alt sunet sau strigăt de ajutor nu a mai putut fi auzit.

După aproape 2 săptămâni de la acest incident, prietenii lui Zachariah au decis să se ducă la poliție și să raporteze dispariția sa. Oameni legii au decis să îl pună pe lista națională a persoanelor dispărute din SUA. În același, timp, un alt departament de poliție a decis să emită un mandat de acuzare pe numele său, citând 7 capete de acuzare în cazul unei încălcări a unui ordin de protecție cerut de o femeie necunoscută prietenilor bărbatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Sfârșit tragic pentru un bărbat din SUA. Rămășițele sale au fost găsite într-un coș de fum la o lună după ce un vecin i-ar fi auzit țipetele de ajutor