Antena Meniu Search
x

Şi-a drogat soţul, apoi i-a ascuns cadavrul în congelator. Australianul a fost găsit mort după trei zile

După trei ani, o femeie din Australia a recunoscut că și-a ucis soțul. Rebecca Payne, în vârstă de 44 de ani, și-a drogat soțul, apoi i-a ascuns cadavrul într-un congelator, timp de trei zile. Fapta s-a petrecut în septembrie 2020, în orașul Walpeup, potrivit ABC News Australia.

de Redactia Observator

la 22.02.2023, 09:45

Şi-a drogat soţul, apoi i-a ascuns cadavrul în congelator. Australianul a fost găsit mort după trei zile
Şi-a drogat soţul, apoi i-a ascuns cadavrul în congelator. Australianul a fost găsit mort după trei zile - Shutterstock

Cei doi erau căsătoriți din 2006 și aveau împreună doi băieți, însă relația lor a fost una tumultoasă, Noel Payne fiind de mult ori violent cu Rebecca. În 2012, după ce au decis să se despartă, australianul a adus în casă o parteneră mai tânără, fapt ce a enervat-o pe fosta sa soție.

Supărată, femeia i-ar fi copt bărbatului niște pișcoturi în care a pus somnifere, apoi i le-a servit cu o băutură caldă. Apoi, i-a înfășurat trupul într-o pătură, pe care a legato la capete cu bandă adezivă și l-a pus în congelator. 

„A închis capacul congelatorului, l-a legat cu două curele și l-a lăsat acolo. La sfârșitul acelui proces, el era mort și trupul său a fost descoperit în acel congelator aproximativ trei zile mai târziu”, a adăugat procurorul de caz.

După ce și-a ucis soțul, procurorul a pretins că Rebecca, doi dintre fiii ei și Minnie au condus la Mildura pentru a face cumpărături cu cardul de credit al domnului Payne. Au cumpărat animale de companie pentru copii, inclusiv un pește, o pasăre și o șopârlă, scrie The Sydney Morning Herald

Pentru a-și ascunde faptele, femeia le-a spus cunoscuților că bărbatul și-a luat banii și a decis să plece de acasă. Pentru a scăpa de suspiciunile poliției, australianca a mutat congelatorul în casa unui vecin. Cel care a descoperit oroarea a fost fiul acestuia, care a deschis întâmplător congelatorul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Şi-a drogat soţul, apoi i-a ascuns cadavrul în congelator. Australianul a fost găsit mort după trei zile