Antena Meniu Search
x

Și-a forțat fiica să se mărite cu un australian în vârstă, pentru bani. Fata a fost ucisă la scurt timp de soțul ei pentru că "nu mai avea valoare"

I-a adus moartea, în loc s-o protejeze. O mamă din Australia și-a obligat fiica de 20 de ani să se căsătorească cu un bărbat mai în vârstă. Tânăra a fost ucisă de soțul ei la scurt timp după nuntă, pentru că "și-a pierdut valoarea".

de Redactia Observator

la 23.05.2024 , 16:04

Și-a forțat fiica să se mărite cu un australian în vârstă, pentru bani. A fost ucisă la scurt timp de soțul ei pentru că "nu mai avea valoare"
Și-a forțat fiica să se mărite cu un australian în vârstă, pentru bani. A fost ucisă la scurt timp de soțul ei pentru că "nu mai avea valoare" - Profimedia

Sakina Muhammad Jan, din nordul orașului Victoria, a trecut printr-un proces care a durat două săptămâni, după ce a negat că și-ar fi constrâns fiica să se căsătorească cu bărbatul din Australia de Vest în 2019, potrivit The Guardian.

Și-a obligat fiica să se mărite cu cel care avea să-i ia viața mai târziu

Ruqia Haidari, în vârstă de 20 de ani, i-a spus mamei sale că nu vrea să se căsătorească cu Mohammad Ali Halimi și a acuzat-o pe Sakina că a dat-o bărbatului pentru suma de 10.000 de dolari. Ruqia a scăpat de căsnicia nedorită rapid, însă nu așa cum își imagina că o să se întâmple. Fata de 20 de ani a fost ucisă de soțul ei în ianuarie 2020. Bărbatul ispășește acum pedeapsa cu închisoare pe viață. 

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul a ucis-o pentru că tânăra „și-a pierdut valoarea” din cauza unui divorț prin care trecuse înainte să se căsătorească cu el. Acesta a fost și motivul pentru care mama ei a vrut să o căsătorească cât mai repede cu altcineva. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Mapamond » Și-a forțat fiica să se mărite cu un australian în vârstă, pentru bani. Fata a fost ucisă la scurt timp de soțul ei pentru că "nu mai avea valoare"