Antena Meniu Search
x

Şi-a recuperat poşeta după 30 de ani de când i-a fost furată. A fost găsită într-un râu din Scoţia

Caz de-a dreptul incredibil. După 30 de ani de când i-a fost furată poşeta, o femeie şi-a recuperat-o ca prin minune, după ce a fost găsită de un trecător într-un râu din Scoţia.

de Redactia Observator

la 05.01.2024, 19:20

Şi-a recuperat poşeta după 30 de ani de când i-a fost furată. A fost găsită într-un râu din Scoţia - Shutterstock

Poșeta îi fusese furată lui Audrey Hay, acum în vârstă de 81 de ani, la locul ei de muncă. Probabil că hoțul luase banii din geantă, aproximativ 240 de lire sterline, și apoi a aruncat-o în râul Don. Vineri, după 30 de ani, i-a fost returnată. S-a întâmplat în Aberdeen, Scoția.

Geantă recuperată după 30 de ani

O fetiță de 11 ani, care se plimba împreună cu părinții ei pe marginea râului, a fost cea care a găsit geanta, în interiorul căreia se aflau mai multe obiecte, precum pixuri, monede, un ruj, cercei, o cheie și pastile.

Datorită rețelelor de socializare, familia a reușit să dea de proprietară, care a confirmat că îi fusese furată cu 30 de ani mai devreme.

„Mă plimbam cu câinele și cu familia când am observat geanta. Am văzut apoi că datele de pe carduri erau toate din 1993 și ne-am dat seama că lucrurile au stat în apă în tot acest timp”, a povestit fata pentru BBC, potrivit Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » Şi-a recuperat poşeta după 30 de ani de când i-a fost furată. A fost găsită într-un râu din Scoţia