Antena Meniu Search
x

Și-a ucis fratele, apoi s-a sinucis în casa din Verona. Tatăl şi-a găsit fiii de 24 și 28 de ani fără viață şi e devastat: în urma cu 5 ani a mai pierdut un copil

Și-a ucis fratele, apoi și-a luat viața. Doi frați în vârstă de 28 și 24 de ani au fost găsiți morți în casa lor din Verona. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de tatăl celor doi.

de Redactia Observator

la 23.07.2023, 21:36

Și-a ucis fratele, apoi s-a sinucis în casa din Verona
Și-a ucis fratele, apoi s-a sinucis în casa din Verona - Carriere del Veneto

Patrizio și Edoardo Baltieri, au fost găsiți morți în casa familiei din Verona. Amândoi aveau răni provocate de o armă de foc. Descoperirea a fost făcută chiar de tatăl celor doi tineri care și-a găsit băieții fără viață, potrivit Italy24.

În urmă cu 5 ani, fratele lor a murit din cauza unei boli

Cadavrul tânărului de 24 de ani se afla în sufrageria casei, cel al fratelui său în camera lui, lângă o armă, deținută legal de familie. Nimeni nu știe încă ce ar fi putut să ducă la o astfel de tragedie.

Potrivit primelor ipoteze, Patrician și-ar fi împușcat fratele mai mare după o ceartă, iar apoi s-a sinucis În urmă cu cinci ani, cel mai mare dintre frați, Leo, a murit din cauza unei boli incurabile. Un doliu care a distrus întreaga familie, în special pe tată acestora. Părinții sunt acum distruși. Și-au pierdut toți copiii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Și-a ucis fratele, apoi s-a sinucis în casa din Verona. Tatăl şi-a găsit fiii de 24 și 28 de ani fără viață şi e devastat: în urma cu 5 ani a mai pierdut un copil