Antena Meniu Search
x

Și-au ucis tatăl pentru a-și apăra mama. Un frate a scăpat de închisoare, iar celălat a fost condamnat la 21 de ani

Doi frați din Italia și-au ucis tatăl, sătui de violențele acestuia asupra mamei lor. Inițial, Alessio și Simone Scalamandre l-au denunțat pe bărbat la poliție, însă ordinul de restricție nu l-a speriat pe italian. Când s-a întors la locuința femeii, individul a fost ucis, potrivit Corriere della Sera

de Redactia Observator

la 27.11.2022, 10:15

Și-au ucis tatăl pentru a-și apăra mama. Un frate a scăpat de închisoare, iar celălat a fost condamnat la 21 de ani
Și-au ucis tatăl pentru a-și apăra mama. Un frate a scăpat de închisoare, iar celălat a fost condamnat la 21 de ani - Corriere della Sera

Alessio și Simone Scalamandré au depus o plângere la poliție împotriva tatălui violent, iar bărbatul s-a ales cu ordin de restricție. Măsura l-a înfurita, așa că individual nu s-a temut de consecințe și s-a dus peste cei doi fii pentru a le cere să retragă plângerea. 

Incidentul a avut loc pe 10 august 2020, în Genova, unde cei doi tineri locuiau împreună cu mama lor. În acea seară, bărbatul a încălcat ordinul de restricție și a apărut la apartamentul celor trei, cerând să fie retrasă plângerea. 

În urma discuțiilor aprinse între cei doi frați și tatăl lor, unul dintre frați l-a lovit pe bărbat cu făcălețul până l-a omorât. 

Alessio, tânărul de 30 de ani, a fost condamnat la 21 de ani de închisoare, iar fratele său Simeone a fost achitat, judecătorii considerând că implicarea sa în tragedie a fost mică.

“Sunt fericit pentru că judecătorii m-au crezut, dar în același timp sunt întristat de faptul că fratele meu a fost condamnat la 21 de ani de închisoare”, a declarat tânărul achitat. Simeone povestește, într-un interviu pentru Corriere della Sera, că a cerut ajutorul poliției în repetate rânduri, însă “acțiunea lor a fost întotdeauna limitată. Polițiștii înșiși au regretat că nu ne-au putut ajuta mai mult. Dacă s-ar fi acordat mai multă atenție acestui caz, eu și familia mea nu am fi fost în această situație”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Și-au ucis tatăl pentru a-și apăra mama. Un frate a scăpat de închisoare, iar celălat a fost condamnat la 21 de ani