Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Simt că sunt speciale şi aduc noroc. Au venit cu un motiv". Stup de albine uriaș, descoperit întâmplător în bucătăria unui restaurant din Thailanda

Descoperire inedită făcută în bucătăria unui restaurant din Thailanda. În timp ce făcea curat într-un dulap, bucătăreasa Mi Meemuk, 63 de ani, a dat peste un stup de albine uriaş.

de Monica Palade

la 21.09.2021, 17:14

Insectele au intrat în dulapul cu vase în pereche până când personalul să-și dea seama de „invazia” din localul situat în provincia Buriram.

Dacă iniţial, Mi Meemuk a vrut să înlăture stupul, ulterior ea s-a răzgândit pentru că albinele nu i-au făcut nimic rău, nu au atacat-o şi se pare că le-a adus chiar noroc.

Musafiri speciali aducători de noroc

„Le-am găsit în dulapul în care păstrate farfuriile și lingurile. Albine erau pașnice, nu încercau să-mi facă rău și nici unei alte persoane care deschidea dulapul. Le voi lăsa să trăiască aici până când vor pleca singure. Cred că aceste albine aduc noroc restaurantului nostru, așa că simt că sunt speciale”, a mărturisit bucătăreasa.

Mi Meemuk a ţinut să precizeze că în cele şase luni de şedere în bucătăria lor, vânzările lor au crescut comparativ cu concurenţa lor, chiar şi pe timp de pandemie. „Ştiu că au venit aici cu un motiv. Le vom permite să aibă o casă în interiorul restaurantului, ajutând restaurantul nostru să prospere”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Simt că sunt speciale şi aduc noroc. Au venit cu un motiv". Stup de albine uriaș, descoperit întâmplător în bucătăria unui restaurant din Thailanda