Antena Meniu Search
x

Galerie foto Sinucidere învăluită în mister. O adolescentă de 15 ani şi-a pus capăt zilelor, la câteva luni după ce a început să ia pastile împotriva acneei, în Anglia

O anchetă a poliţiştilor britanici a scos la iveală cazul misterios al unei adolescente de 15 ani, care s-a sinucis la câteva luni după ce a început să ia medicamente împotriva acneei.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 23.09.2021, 21:27

Annabel Wwight a fost găsită moartă în dormitorul ei din casa în care locuia alături de familie, în Yorkshire, Marea Britanie. Anchetatorii spun că aceasta nu prezentase în trecut antecedente de depresie, relatează The Sun. Tatăl fetei a declarat poliţiştilor care s-au ocupat de caz, că totul a fost normal în seara respectivă, iar fata nu prezenta un comportament diferit. Aceasta a trecut pe lângă cei din casă extrem de calmă şi a intrat în camera ei, unde a fost găsită moartă peste câteva zeci de minute, chiar de bunicul ei.

Familia consideră că posibile reacţii adverse ale medicamentului pe care îl lua ar fi activat impulsul sinuciderii. Cu toate acestea, medicul care a prescris antibioticul spune că a explicat efectele pe care acesta le-ar fi putut avea. Întrebată dacă consideră că există o legătură între moartea fetei şi administrarea medicamentului, consultanta a spus: „Nu sunt psihiatru, nu prea pot să comentez acest lucru”.

Fratele mai mic al fetei, în vârstă de 12 ani a fost atât de curajos încât a încercat să îşi ajute tatăl pentru a-i acorda fetei primul ajutor. până la sosirea ambulanţei. Potrivit familiei, victima nu ar fi lăsat vreun bilet de adio, iar testele toxicologice pentru droguri şi alcool au avut rezultate negative. Mama fetei a declarat anchetatorilor că nu şi-adat seama că ar fi avut o problemă, deşi cu câteva săptămâni înainte văzuse pe mâna acesteia câteva zgârieturi.

Familia nu îşi poate explica de ce s-a sinucis adolescenta

Adolescenta i-a spus atunci că rănile au fost provocate în urma unui accident minor. Cu toate acestea, femeia consideră că rănile erau total neobişnuite şi păreau a fi făcute în mod intenţionat. După lungi insistenţe, fata a recunoscut că şi-a provocat singură tăieturile folosindu-se de o lamă de ras pe care o găsise în baie. "Mi-a spus că se simte slăbită, dar nu îşi putea explica motivul", a povestit femeia.

Pentru că în trecut avusese probleme cu acneea, pe care o ţinea sub control cu ajutorul antibioticelor, poliţiştii au întrebat-o pe mama fetei dacă acest lucru i-a schimbat în vreun fel comportamentul, luând în calcul că aceasta ar putea fi cauza principală care ar fi determinat-o să îşi pună capăt zilelor. "Nu a deranjat-o în mod special, nu a fost tulburată din această cauză. Era puţin îngrijorată din cauza cicatricilor. Mă întreba frecvent dacă va rămâne cu semne, iar eu îi spuneam că nu, iar ea trecea foarte uşor peste", a mărturisit femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Sinucidere învăluită în mister. O adolescentă de 15 ani şi-a pus capăt zilelor, la câteva luni după ce a început să ia pastile împotriva acneei, în Anglia