Antena Meniu Search
x

Şofer român de TIR, moarte cumplită pe o autostradă în Italia, după ce s-a izbit de alte două camioane

Sfârşit dramatic pentru un şofer român. Bărbatul a murit pe loc, după ce camionul în care se afla a intrat în coliziune cu alte două TIR-uri pe autostrada A4 dintre San Stino di Livenza și joncțiunea Portogruaro spre Trieste.

de Monica Palade

la 29.09.2021, 15:05

Şofer român de TIR, moarte cumplită pe o autostradă în Italia, după ce s-a izbit de alte două camioane - Shutterstock

Accidentul a avut loc înainte de ora 18, iar în urma coliziunii puternice, şoferul român nu a avut nicio şansă. Traficul a fost degajat pe banda de depăşire de personalul Autovie Venete. La faţa locului au venit şi pompierii, medicii şi poliţiştii.

Şoferul român nu a avut nicio şansă

La ora 20, secțiunea de autostradă A4 dintre San Stino di Livenza și joncțiunea Portogruaro către Trieste a fost închisă. Închiderea a fost necesară pentru a permite îndepărtarea în siguranță a vehiculelor grele deteriorate și, în special, a unei încărcături mari de foi metalice transportate de unul dintre camioanele implicate în accident, scrie veneziatoday.it.

În urmă cu doar câteva zile, un alt şofer român de TIR îşi găsea sfârşitul prins între două semiremorci, într-o parcare din Germania. Românul oprise camionul pe A17, în zona de odihnă Am Heidenholz, pe sensul spre Praga. A coborât şi s-a îndreptat spre semiremorcă. Avea să fie ultimele momente din viaţa sa. Un camion, al cărui şofer a fugit de la locul faptei, a lovit semiremorca românului şi l-a împins spre o alta, aparţinând unui TIR ceh. Prins între cele două, bărbatul a murit pe loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Şofer român de TIR, moarte cumplită pe o autostradă în Italia, după ce s-a izbit de alte două camioane