Meniu
Search
x

Foto Soțul unei vedete pe Instagram, sugrumată până la moarte, a fost găsit cu un glonţ în cap, după ce a aflat că îl caută poliţia, în SUA: ''Îi trimitea mesaje îngrozitoare''

Soțul lui Alexis Sharkeyunei, o influenceră pe Instagram găsită fără viaţă anul trecut, a murit într-un incident tratat drept sinucidere, a dezvăluit poliția.

De Redactia Observator la 07.10.2021, 21:57

Tom Sharkey, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit cu o plagă prin împuşcare la cap, la doar câteva ore după ce a descoperit că era căutat pentru uciderea soției sale. Vedetă pe Instagram, tânăra în vârstă de 26 de ani a fost găsită fără viaţă, după ce a fost sugrumată până la moarte în noiembrie 2020. Un trecător i-a găsit trupul la marginea unui drum din Houston.

Potrivit presei locale, corpul lui Tom a fost găsit la o casă din Florida, chiar după ora 1 dimineața. Bărbatul ar fi stat cu fiica sa și cu iubitul ei. Tom a aflat că este căutat pentru uciderea soției sale cu câteva ore înainte de a-și lua viața, a declarat anchetatorul Michael Burrow în cadrul unei conferințe de presă.

El a spus că autoritățile consideră că bărbatul a acționat singur în uciderea lui Alexis, deoarece el era singura persoană care avea un motiv. Anchetatorul a adăugat că familia lui Tom nu pare să fie conștientă de presupusa sa implicare în moartea parteneri. Se pare că în ultima perioadă prietenii nu mai reuşeau să dea la fel de des de el. 

Prietenii spun că tânăra voia să divorţeze

Corpul lui Alexis a fost găsit pe 28 noiembrie, la câțiva kilometri de casa ei, fără răni vizibile. Dar decesul a fost considerat o omucidere. Alexis le-ar fi spus prietenilor în timpul unei călătorii că Tom o abuzează și că va divorța de el, a relatat The Daily Beast. Un prieten a declarat: ''Pe tot parcursul călătoriei, îi trimitea mesaje cu adevărat îngrozitoare și urâte. Dar într-o seară, ea a spus: ''Mă sugrumă, iar eu mă trezesc de fiecare dată pe podeaua băii''. 

Prietenii lui Alexis au susținut, de asemenea, că cuplul s-a certat în ziua în care soția sa a dispărut. Tom neagă că s-ar fi certat vreodată cu Alexis înainte să dispară. Nu este clar când Tom a fost căutat pentru crimă și dacă fusese oficial acuzat, potrivit Daily Star

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Soțul unei vedete pe Instagram, sugrumată până la moarte, a fost găsit cu un glonţ în cap, după ce a aflat că îl caută poliţia, în SUA: ''Îi trimitea mesaje îngrozitoare''