Antena Meniu Search
x

"Spune-i că ne este dor de el". O femeie de 52 de ani a murit la mormântul fiului ei. Un tânăr de 17 ani, din Texas, a ucis-o fără milă

Un adolescent a fost acuzat de uciderea unei femei, după ce aceasta din urmă a fost împușcată în timp ce vizita mormântul fiului ei, în ziua în care acesta ar fi împlinit 22 de ani.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 15.08.2022, 17:28

O femeie de 52 de ani a murit la mormântul fiului ei. Un adolescent de 17 ani, din Texas, a fost cel care a ucis-o fără milă
O femeie de 52 de ani a murit la mormântul fiului ei. Un adolescent de 17 ani, din Texas, a fost cel care a ucis-o fără milă - Shutterstock - foto ilustrativ

Yolanda N'Gaojia, în vârstă de 52 de ani, vizitase mormântul fiului ei, Amir N'Gaojia, în vârstă de 21 de ani, împreună cu un prieten de familie, când a fost împușcată mrtal la Cimitirul Calvary Baptist Church Garden din Killeen, Texas, scrie Daily Mail.

Ucisă la mormântul fiului ei

Christian Lamar Weston, în vârstă de 17 ani, a fost acum acuzat de uciderea mamei a trei copii, precum și port de armă ilegal. Cauţiunea a fost stabilită la 5.000 de dolari. Atacul nemilos a avut loc în luna martie, însă judecătorii s-au pronunţat abia acum în acest caz.

Atacatorul a fost transferat la închisoarea Bell County după ce a fost trimis în judecată pentru ambele capete de acuzare. Kineh N'Gaojia, fostul soț al Yolandei și tatăl lui Amir, cere pedeapsa cu moartea pentru ucigaşul soţiei sale.

Pe acelaşi subiect

Într-o postare în mediul online, el a spus „Sper că va primi pedeapsa cu moartea”, iar la o zi după ce soţia Yolanda a fost ucisă, a transmis scurt că „nu are cuvinte” să-și descrie durerea.

Soţul victimei, mesaj după tragedie

Într-o postare ulterioară soţul femeii decedate a spus că "Acestea sunt lucruri pe care le vezi în filme, dar au devenit parte din viața noastră. Nu pot să cred că ai plecat Yolanda N'Gaojia... cum să o ucizi de ziua fiului ei la mormântul lui? Acele gloanțe ne-au luat o bijuterie prețioasă, dar ne-au dat un înger uimitor care să ne ghideze, astfel încât să știți că nu mergem nicăieri decât înainte, pentru că știm cât de greu ai tras pentru familia ta. Îți mulțumim că ne-ai făcut viața completă, ne va fi dor de tine. Te iubim. Sărută-l pe Amir pentru mine și spune-i cât de mult îl iubesc și că ne este dor de el".

Potrivit unui mesaj postat de tatăl lui pe Facebook, Amir a murit în ziua de Anul Nou la vârsta de 21 de ani. Nu este clar care a fost cauza morții sale. Tânărul avea antecedente penale și a fost arestat în 2020 pentru că ar fi amenințat și împușcat un membru al familiei într-o dispută cu privire la un controler de jocuri video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Spune-i că ne este dor de el". O femeie de 52 de ani a murit la mormântul fiului ei. Un tânăr de 17 ani, din Texas, a ucis-o fără milă