Antena Meniu Search
x

Un bărbat din SUA a intrat cu maşina într-un grup de oameni şi a ucis două persoane. După 6 minute şi-a omorât mama cu un ciocan

Un bărbat riscă pedeapsa cu moartea după ce a fost acuzat că a intrat cu mașina într-un grup de oameni, înainte de a-și ucide propria mamă, spunând poliției că a făcut asta pentru că s-a săturat să se bată cu ea pentru bani.

de Maria Dogaru

la 15.08.2022, 16:51

Criminalul riscă pedeapsa cu moartea
Un bărbat din SUA a intrat cu mașina într-un grup de oameni, chiar înainte de a-și ucide mama cu un topor - Twitter / Chelsea Strub

Adrian Oswaldo Sura Reyes, în vârstă de 24 de ani, din Pennsylvania, SUA, riscă pedeapsa cu moartea după ce a fost acuzat că a intrat cu mașina într-o mulțime, unde a ucis doi oameni și a rănit alți 17, înainte de a-și ucide mama, relatează Mirror.

Polițiștii de stat au susținut că în jurul orei 18.30, Adrian a intrat cu mașina într-un grup de aproximativ 75 de persoane care participau la un eveniment de strângere de fonduri pentru familiile a 10 persoane care au murit într-un incendiu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce a comis acest act îngrozitor, tânărul de 24 de ani a fost acuzat că a fugit din zonă, doar pentru a crea o altă scenă a crimei. Potrivit probelor strânse de anchetatori, la doar 6 minute după părăsirea primei scene a crimei din Nescopeck, o localitate din Pennsylvania, acesta și-a ucis mama cu un ciocan.

Pe acelaşi subiect

Poliția a primit un apel la 911 de la un localnic care a semnalat acest fapt teribil. În timpul apelului, apelantul a spus că un bărbat lovea o femeie cu un ciocan. Femeia a fost acum identificată drept Rosa D Reyes, 56 de ani.

Bărbatul a mai avut ieşiri violente faţă de mama sa şi în trecut

Potrivit înregistrărilor obţinute de procurori, Adrian Reyes a avut o altercație mai veche cu mama sa, de pe 26 decembrie 2020 moment în care a fost acuzat de agresiune și hărțuire. Acesta ar fi smuls telefonul din mâinile mamei sale și a lovit-o peste față cu el.

El a pledat vinovat și a fost condamnat la 12 luni de închisoare. Acum se confruntă cu două acuzații de omor penal, potrivit autorităților. În prezent, el este reținut la centrul de corecție din Columbia County, unde i s-a refuzat cauțiunea.

Audierea sa preliminară este programată pentru 29 august, iar dacă va fi găsit vinovat riscă pedeapsa maximă. Oficialii au spus că nu au niciun motiv să creadă că Adrian este suspect în incendiul de pe 5 august în care au murit 10 persoane și 13 câini. Cauza acestei tragedii rămâne în curs de investigare.

Poliția nu a dezvăluit identitățile niciunei victime ale primului incident, dar dintre cele 17 persoane rănite în accidentul din Berwick, 12 au fost duse la Centrul Medical Geisinger din Danville și trei au fost duse la Centrul Medical Geisinger Wyoming Valley. O altă persoană a fost transportată la spitalul Berwick, iar una a fost dusă la centrul Geisinger din Bloomsburg.

 „Astăzi a fost o tragedie absolută. Vom ţine localul închis până la noi ordine. Vă rugăm să ne respectați confidențialitatea. Încercăm să procesăm evenimentele care au avut loc. Vă mulțumim” a scris restaurantul unde a avut loc strângerea de fonduri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un bărbat din SUA a intrat cu maşina într-un grup de oameni şi a ucis două persoane. După 6 minute şi-a omorât mama cu un ciocan