Antena Meniu Search
x

"Steaua noastră, de acum în Ceruri". O tânără de 30 de ani după ce maşina în care se afla s-a ciocnit cu o ambulanţă, în Anglia. Medicii n-au mai putut face nimic

Tragedie fără margini, după ce o tânără de 30 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident cu o ambulanţă, într-un oraş în Anglia. Impactul a fost atât de puternic, încât medicii nu au mai putut face nimic.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 17.01.2024, 15:49

Lauren McFarland, în vârstă de 30 de ani, şi-a pierdut viaţa în mod tragic joi, în Cumbria, când maşina pe care o conducea – un Fiat Punto – s-a izbit de o ambulanţă, în jurul orei 8.50 dimineaţa. Tânăra de-abia se întorsese dintr-o vacanţă de vis în Himalaya, se mutase într-un nou apartament şi obţinuse o nouă slujbă la care visa de multă vreme.

Potrivit unui comunicat al poliţiei, ambulanța implicată în accident nu avea pacienți la bord și nu avea pornite lumini albastre în momentul coliziunii.

“Toţi îi vom simţi lipsa. Unchi, mătuşi, veri, nepoate, prieteni şi colegi. Toţi îi vom simţi lipsa. Lauren ne-a atins inimile cu personalitatea ei. Era foarte veselă, fericită. Avea o nouă slujbă pe care o iubea şi tocmai ce se întorsese din aventura ei de vis în Himalaya și din tabăra de pe Everest. Se mutase recent într-un apartament nou într-un loc pe care îl iubea. Era, în sfârșit, într-un loc fericit și aștepta cu nerăbdare ce urma să-i aducă viitorul. A fost luată de lângă noi prematur, prea brusc, nedrept. Ne va fi extrem de dor de ea”, a transmis familia, potrivit The Sun.

Echipajul ambulanței implicat în accident a fost tratat pentru răni ușoare, paramedicii primind şi psrijin emoţional în urma celor întâmplate.

Pe acelaşi subiect

Tânăra a murit la scurt timp, la spital

Gene Quinn, de la North West Ambulance Service, a descris incidentul pentru BBC drept „tragic”.

Echipajul ambulanţei implicate în accident i-a oferit primul ajutor şoferiţei. Ulterior a ajuns la faţa locului un alt echipaj care a preluat victima şi o ambulanţă aeriană.

Zeci de mesaje au fost psotate pe reţelele de socializare, oamenii aducându-i un ultimul omagiu.

"Nu pot să înțeleg asta. Este o pierdere atât de tragică. Era o persoană frumoasă atât pe dinăuntru, cât și pe dinafară", a spus Robert Scott.

"Este o veste tragică. Trimit gânduri bune către familia ei. Steaua noastră, de acum din Ceruri. Lauren - o persoană extraordinară", a spus Bekah Hilton.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "Steaua noastră, de acum în Ceruri". O tânără de 30 de ani după ce maşina în care se afla s-a ciocnit cu o ambulanţă, în Anglia. Medicii n-au mai putut face nimic