Antena Meniu Search
x

Au furat 250.000 de lire sterline din săli de fitness și s-au lăudat în online cu banii și vacanțele în Dubai. Pedeapsa primită de cuplul de escroci din UK

Un cuplu de escroci din UK au ajuns la închisoare după ce a ieșit la iveală că au furat 250.000 de lire sterline din vestiarele mai multor săli de fitness și și-au etalat apoi stilul de viață extravagant în mediul online.

de Redactia Observator

la 17.01.2024, 09:49

Au furat 250.000 de lire sterline din săli de fitness și s-au lăudat în online cu banii și vacanțele în Dubai. Pedeapsa primită de cuplul de escroci din UK
Au furat 250.000 de lire sterline din săli de fitness și s-au lăudat în online cu banii și vacanțele în Dubai. Pedeapsa primită de cuplul de escroci din UK - Facebook

Ashley Singh, 39 de ani, și Sophie Bruyea, 20 de ani, au furat din vestiarele unor sălile de sport din Londra și apoi au folosit cardurile de credit ale victimelor lor pentru a pleca în vacanțe de lux în Dubai sau pe Coasta Amalfi din Italia. Cei doi au dat iama în magazine de designer și și-au cumpărat chiar și un cățeluș cu pedigree, scrie Mirror.

Piscine, hoteluri de lux și automobile scumpe

Pe pagina de Facebook a lui Bruyea pot fi observate fotografii în care cei doi stau la piscină, conduc un motor de lux sau pozând în fața unui acvariu din Burj Al Arab, numit cel mai emblematic hotel din Dubai. Cele 18 victime au suferit un stres imens și pierderi financiare ca urmare faptelor lor, potrivit Croydon Crown Court.

Singh și Bruyea, din Bromley, sudul Londrei, au fost condamnați pentru conspirație la fraudă între ianuarie 2022 și ianuarie 2023. Singh a fost condamnat la trei ani de închisoare, în timp ce Bruyea a fost condamnată la 20 de luni la un institut pentru tineri infractori. Ea a mai fost condamnată la un program de reabilitare și 120 de ore de muncă neremunerată.

"O ilegalitate îngrozitoare și provoacă mult stres"

"Știm că londonezii sunt îngrijorați de furt. Este o ilegalitate îngrozitoare și provoacă mult stres, durere și pierderi financiare. Nu puteai să nu fii mișcat de impactul devastator pe care l-a avut comportamentul lor asupra oamenilor și sperăm că faptul că i-am prins oferă victimelor un pic de alinare. 

Aș îndemna pe oricine căruia i-a fost furat ceva să ia legătura, pentru că vrem să reducem această crimă și să luăm după cei care vizează publicul. Vom căuta acum să pierdem veniturile din crimele lor pentru a încerca să îi ajutăm pe cei care au trecut prin asta", a declarat Luis Martins Da Silva, de la echipa de criminalitate economică a Poliției Metropolitane care a investigat acest caz. Un polițist local a investigat cuplul și a înaintat cazul experților în criminalitate economică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Au furat 250.000 de lire sterline din săli de fitness și s-au lăudat în online cu banii și vacanțele în Dubai. Pedeapsa primită de cuplul de escroci din UK