Antena Meniu Search
x

Student din Columbia, acuzat că a ucis o prostituată de 69 de ani, după ce a aflat că este transgender

Un student din Columbia, care studia în Australia, ar fi ucis o prostituată chiar în locuinţa ei din Sydney, după ce ar fi aflat că aceasta era o femeie transgender. Hector Enrique Valencia, în vârstă de 23 de ani, a recunoscut că a atacat-o pe femeie, dar neagă că ar fi omorât-o. Cu toate acestea, mesajele găsite în telefonul tânărului sugereză altceva. "Cred că am omorât o c***ă", i-a scris el unui prieten după incident, potrivit Daily Mail.

de Redactia Observator

la 06.02.2023, 18:54

Hector Enrique Valencia şi Kimberly
Hector a recunoscut că a atacat-o pe femeie, dar neagă că ar fi omorât-o - Twitter

Potrivit Curţii Supreme NSW, Kimberley McRae era o prostituată transgender de 69 de ani care îşi oferea serviciile sexuale, pretinzând că este o femeie de 38 de ani. Studentul a găsit-o într-un anunţ postat în mediul online şi a mers până la apartamentul său, unde cei doi ar fi întreţinut relaţii intime.

Când tânărul a văzut că prostituata este transgender, el "şi-a pierdut controlul" şi a lovit-o cu pumnul în stomac şi în faţă. Ea s-ar fi apărat, atacându-l cu o lampă, iar mai apoi, bărbatul ar fi strangulat-o până la moarte. La două zile după atac, Valencia i-a trimis prietenului său o serie de mesaje. "Eşti unul dintre puţinii oameni în care pot avea încredere" şi "Mor de ruşine dacă îi spun cuiva asta. Cred că am omorât o c***ă..." au fost doar câteva dintre cuvintele tânărului. El a mai scris că nu ştie dacă femeia este moartă, dar că trebuie să se întoarcă în Columbia înainte de a fi prins.

Valencia şi-a vândut motocicleta cu 2.000$, a împrumutat de la prieteni 1.000$ şi a cumpărat un bilet spre Columbia, folosind cardul de credit al proprietarului locuinţei în care stătea. El a fost arestat în Aruba şi extrădat înapoi în Australia, unde se află în custodia poliţiei. 

Cadavrul femeii transgender, descoperit după două zile

Cadavrul femeii a fost descoperit la două zile după incident, după ce sora ei geamănă, Karen, a alertat proprietarul apartamentului în care Kimberley locuia. Când acesta a mers să verifice dacă totul este în regulă, ar fi simţit încă de pe hol un miros puternic, îngrozitor. După ce a intrat în locuinţă, a găsit corpul neînsufleţit al prostituatei, acoperit cu o pătură.

Tânărul a recunoscut că este vinovat de agresiune, dar neagă că ar fi intenționat să o omoare pe femeia transgender sau să îi provoace vătămări corporale grave și a pledat nevinovat pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Student din Columbia, acuzat că a ucis o prostituată de 69 de ani, după ce a aflat că este transgender