Antena Meniu Search
x

"Sunt devastat!" Un român din Anglia a fost amendat pentru că a oprit mașina câteva minute să își ajute fiul care tușea în spate

Situație neașteptată pentru un român din Anglia. Gabriel s-a trezit cu o amendă, după ce a oprit mașina într-un loc interzis preț de doar câteva clipe pentru a-i da fiului său apă, în timpul unei crize de tuse.

de Monica Palade

la 23.11.2022, 17:22

Gabriel Carp din Bracknell a fost amendat cu 55 de lire sterline pe aeroportul Luton în luna octombrie, după ce s-a oprit într-o stație de autobuz pentru mai puțin de un minut. Copilul lui de trei ani, care era răcit la vremea respectivă, a început să tușească, așa că tatăl nu a avut de ales și a trebuit să oprească să ia sticla cu apă din portbagaj.

Amendat pentru câteva secunde de staționare

„Sunt devastat pentru că nu îmi permit să plătesc amenda”, a povestit românul pentru The Sun. Gabriel se îndrepta spre aeroport pentru a-și lăsa soția și soacra care aveau zbor spre România. „Fiul meu a început să tușească din ce în ce mai tare și chiar a vomitat puțin. Soacra mea era pe bancheta din spate, lângă el, și nu putea să aibă grijă decât puțin, până când am putut opri și coborî din mașină să-i dau niște apă din portbagaj. Nu am putut opri pe cele două benzi de pe autostradă pentru a deschide portbagajul, așa că am decis să fac o oprire rapidă în stația de autobuz de lângă Holiday Inn Express”, a mai spus bărbatul. Ulterior, soția sa a decis să nu mai urce în mașină și să meargă pe jos până la intrarea în aeroport, deoarece fiul ei se simțea rău.

Gabriel a continuat: „Le-am dat jos fără să știu că nu poți opri acolo și m-am întors într-o parcare din apropiere. Acolo, mi-am îngrijit fiul, înainte de lunga călătorie înapoi acasă la Bracknell”. Familia are probleme financiare, pentru că acum și soacra lui Gabriel are probleme de sănătate și se aflî internată înt-un spital din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Mapamond » "Sunt devastat!" Un român din Anglia a fost amendat pentru că a oprit mașina câteva minute să își ajute fiul care tușea în spate