Antena Meniu Search
x

Foto "Sunt nouă cadavre în interior" O mamă şi 8 copii au ars de vii în Turcia. Tatăl s-a intoxicat încercând să-i salveze

Nouă sirieni, dintre care opt copii, au murit în noaptea de marţi spre miercuri în oraşul Bursa, în nord-vestul Turciei, într-un incendiu izbucnit în apartamentul lor, au anunţat autorităţile locale citate de AFP, potrivit Agerpres. Tatăl, care tocmai se întorcea acasă după ce asistase la o înmormântare la Istanbul, s-a intoxicat cu fum încercând să-şi salveze familia, a relatat Anadolu.

de Redactia Observator

la 09.11.2022, 11:24

O mamă şi 8 copii au ars de vii în Turcia. Tatăl s-a intoxicat încercând să-i salveze
O mamă şi 8 copii au ars de vii în Turcia. Tatăl s-a intoxicat încercând să-i salveze - Twitter

"Sunt nouă cadavre la interior. Opt dintre ele sunt ale unor copii", a declarat guvernatorul provinciei Bursa, Yakup Canbolat, potrivit agenţiei de presă oficiale Anadolu.

Acesta a precizat că victimele sunt sirieni.

Media turce au indicat că este vorba de o mamă cu cei şase copii ai ei cu vârste între 1 şi 10 ani şi doi nepoţi de 11 şi 12 ani.

Tatăl s-a intoxicat încercând să-i salveze

Pe acelaşi subiect

Tatăl, care tocmai se întorcea acasă după ce asistase la o înmormântare la Istanbul, s-a intoxicat cu fum încercând să-şi salveze familia, a relatat Anadolu.

Primarul oraşului, Alinur Aktas, a precizat într-un mesaj pe Twitter că incendiul, declanşat cu puţin timp înainte de miezul nopţii, a pornit probabil de la o sobă cu lemne din apartamentul în care locuia de circa o lună şi jumătate familia siriană, refugiată în Turcia din 2017.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cel puţin 3,7 milioane de refugiaţi sirieni trăiesc oficial în Turcia, veniţi în cea mai mare parte după începutul războiului din Siria, în 2011.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Sunt nouă cadavre în interior" O mamă şi 8 copii au ars de vii în Turcia. Tatăl s-a intoxicat încercând să-i salveze