Antena Meniu Search
x

„Suntem devastați, ne-am pierdut întreaga lume”. Un tată a trei copii a murit într-un cumplit accident, pe drumul spre casă, în Anglia

I-a spus soției un ultim „Te iubesc”, înainte de a porni spre muncă. La întoarcere, avea să fie drumul morții, ultimul pe care avea să îl facă.

de Monica Palade

la 11.06.2022, 21:22

Un tată a trei copii a murit într-un cumplit accident, în timp ce se întorcea acasă de la muncă. Deocamdată, nimeni nu înțelege cauza înfiorătorului impact, care a dus la moartea lui Wayne Jackson, căruia i se mai spunea „uriașul blând”.

Moarte învăluită în mister

Wayne, 44 de ani, era în drum spre casă de la muncă, în jurul orei 3.30 PM, pe 4 martie anul trecut, când Vauxhall Corsa pe care o conducea a intrat într-un Mercedes, pe A556, în Tabley, în apropiere de Knutsford, Anglia.

La audierile care au loc acum, medicul legist Alan Moore a declarat că Wayne Jackson, care locuia în Northwich, a trecut dintr-un motiv necunoscut pe partea greșită a drumului, pe sensul opus, înainte de a încerca să treacă înapoi pe banda corectă. În acest moment a lovit Mercedesul. Paramedicii au venit rapid fața locului, însă pentru bărbat, care a suferit mai multe răni, nu au mai putut face nimic, decât să declare decesul.

Pe acelaşi subiect

Soția sa, Joanne, a declarat în ancheta cu privire la moartea partenerului său că și-a văzut ultima dată soțul în dimineața zilei de 4 martie, când acesta coborâse pentru a se pregăti să meargă la muncă și i-a spus să mai stea în pat. „A coborât și-a luat uniforma și a spus „Nu mai urc, pentru că nu vreau să vă deranjez”. A spus „te iubesc” și eu am spus te iubesc”, a povestit femeia. Soția a mai spus că soțul ei nu s-a simțit rău în acea zi și că a plecat să lucreze în Corsa mamei sale, deoarece propriul său vehicul fusese radiat și nu a putut să-și ia unul nou din cauza Covid-19. El cunoștea acest vehicul și îl condusese de mai multe ori.

Un accident inexplicabil

Șoferul Mercedesului, Steven Williams, a declarat în anchetă că își conducea vehiculul pe banda către Manchester, de pe A556 Chester Road din Tabley. El a spus că a văzut Corsa venind spre el, după ce a virat dinspre partea care se îndreapta spre Northwich a carosabilului și că, prin urmare, a luat măsuri evazive, conducând spre sensul opus.

„Am văzut Corsa pe banda mea, venind spre mine. Înainte să îmi dau seama, distanța dintre cele două mașini ale noastre s-a schimbat atât de repede. Am trecut linia albă centrală pentru a încerca să evit Corsa”.

Serviciile de urgență au fost chemate de un alt șofer, Oliver Casson, care se afla în spatele Mercedesului argintiu pe banda a doua a șoselei spre Manchester. Steven Williams a fost dus la spital cu răni grave.

Soția sa, Joanne, l-a descris drept „un soț și un tată iubitor”. Ea a spus că el era „poreclit cu dragoste „uriașul blând”, „Big Guy”, „Chewy”. „Noi, ca familie, suntem devastați că ne-am pierdut întreaga lume. Suntem zdrobiți că am fost furați de cel mai minunat bărbat atât de curând. Te vom iubi mai mult decât pot spune cuvintele".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » „Suntem devastați, ne-am pierdut întreaga lume”. Un tată a trei copii a murit într-un cumplit accident, pe drumul spre casă, în Anglia