Antena Meniu Search
x

Galerie foto Andrei a murit pe loc, iar iubita lui luptă să trăiască, după un accident cumplit. Durere mare pentru o familie de români din Italia

Adrian Andrei Costin, un tânăr român din Italia, ar fi împlinit 19 ani în septembrie, însă viața lui a fost curmată de un groaznic accident rutier. S-a întâmplat pe un drum din provincia Mantova. Băiatul a murit pe loc, iar iubita lui, o fată de 17 ani, luptă pentru viața ei într-un spital din Brescia.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.06.2022, 13:26

Tragedia a avut loc miercuri, în jurul orei 12.30, la Marmirolo, un oraș din provincia italiană Mantova.

Andrei, un tânăr originar din Tecuci, județul Galați, dar rezident la Remedello, în provincia Brescia, conducea un Opel Corsa când, la intersecția dintre Via Ferraris și Via Trentino, mașina a fost spulberată de un camion. Potrivit jurnaliștilor de la Brescia Today, impactul a fost unul devastator.

Băiatul român a murit pe loc, în timp ce iubita lui în vârstă de 17 ani, rezidentă la Peschiera del Garda, care era pasager în autoturism, a fost grav rănită. 

La locul accidentului au intervenit poliția, două ambulanțe, dar și un elicopter.

Pe acelaşi subiect

Din nefericire, pentru tânărul de 18 ani medicii nu au mai putut face nimic, fiind nevoiți să pronunțe decesul. Iubita lui, rănită la cap, spate și abdomen, a fost transportată de urgență la spital cu elicopterul, în stare critică. Fata luptă acum să supraviețuiască.

O neacordare de prioritate ar fi dus la producerea tragediei

În urma cercetărilor făcute de carabinieri la locul accidentului, se pare că în spatele tragediei ar fi o neacordare de prioritate.

Primele date arată că mașina condusă de Andrei intra pe drumul principal când a fost spulberată de camion. Șoferul acestuia din urmă, un bărbat în vârstă de 52 de ani, care a scăpat nevătămat în urma impactului, le-a spus polițiștilor, în stare de șoc, faptul că nu a putut face nimic pentru a evita coliziunea.

Ancheta este în curs și va stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea nenorocirii.

O viață curmată mult prea devreme

Impactul extrem de violent a fost fatal pentru Andrei.

Originar din Tecuci, județul Galați, băiatul era de mulți ani în Italia. După ce a locuit împreună cu familia în provincia Padova, se mutase de ceva vreme la Remedello, în Brescia.

Își construia viața, cu vise și multe speranțe. O viață curmată mult prea devreme, într-o blestemată miercuri de iunie.

Adrian Andrei Costin ar fi împlinit 19 ani în luna septembrie. Lucra într-un atelier mecanica din Isorella și urma să se mute la Peschiera, unde avea să locuiască împreună cu iubita lui.

Trupul neînsuflețit al tânărului se află la dispoziția autorității judiciare. 

În urma lui, Andrei lasă o familie distrusă: părinții și un frate mai mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Andrei a murit pe loc, iar iubita lui luptă să trăiască, după un accident cumplit. Durere mare pentru o familie de români din Italia