Foto

Surori gemene de 18 ani, ambele mămici, ucise într-un mod înfiorător pe marginea drumului, în Brazilia

De Redactia Observator.
Publicat: 21.07.2021, 17:32.
Actualizat: 21.07.2021, 17:33

Amalia și Amanda Alves, două surori gemene în vârstă de 18 ani, din Brazilia, au fost omorâte cu sânge rece într-un live ce ar fi fost transmis pe Instagram. Din primele informații, tinerele știau prea multe despre anumiți traficanți de droguri, iar aceștia au decis eliminarea lor. Un adolescent de 17 ani este bănuit de dubla crimă și a fost arestat de polițiști. Atenție, imagini și informații ce pot avea impact emoțional.

Cele două surori au avut parte de o moarte cumplită

Surori gemene, ucise în Brazilia

Instagram via Daily Star

Surorile gemene au fost executate miercurea trecută, pe 14 iulie, iar imaginile înfiorătoare ar fi fost transmise pe Instagram, fiind vizualizate de mii de ori, scrie Daily Star. Trupurile neînsuflețite ale celor două femei, Amanda, mamă a unei fetițe de trei ani, și Amália, care avea un copil de doar șase luni, au fost găsite pe marginea unui drum din Pacajus, statul brazilian Ceará. Un tânăr de 17 ani, pe nume Mateus Abres, principalul suspect în cazul dublei-crime, a fost deja arestat și audiat de către polițiști. Conform sursei citate, pe imaginile de o violență rară se poate vedea cum cele două surori îngenunchează una lângă cealaltă, după care criminalul le cere să-și strângă părul la spate și trage gloanțele fatale.

Crimele, legate de traficanții de droguri din Brazilia

Deși oficialii brazilieni nu au oferit informații din anchetă cu privire la mobilul crimei, publicația locală Jornal de Brasília a scris că cele două surori ar fi știut "prea multe" despre incidente în care ar fi fost implicați traficanți de droguri din zonă.

Mateus Abreu

Mateus Abreu, un tânăr de 17 ani, a fost reținut de polițiștii din Brazilia

Instagram via Daily Star

Potrivit ziarului Diario do Noreste, suspectul nu este la prima infracțiune, fiind arestat de mai multe ori în trecut, pentru port ilegal de armă, jaf și vătămare corporală, în 2020 și 2021. Tragedia vine la doar o lună după ce o familie cu patru membri a fost ucisă în Brazilia - un caz ce a înfiorat comunitatea din America Latină.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.