Antena Meniu Search
x

Tânăr reunit cu mama şi fraţii săi după 16 ani. Aventura, documentată de familia adoptivă: "S-au îmbrățișat 5 minute, plângeau şi se uitau în ochii celuilalt"

Reunire emoţionantă în Guatemala. Luke Thompson, în vârstă de 16 ani, s-a reunit cu familia sa, după ce a fost dat spre adopție când avea doar câteva zile. Mama lui era atât de săracă încât a preferat astfel să îi ofere o viaţă mai bună.

de Redactia Observator

la 04.05.2023, 14:03

Luke Thompson, în vârstă de 16 ani, a fost dat spre adopție în 2007 de mama sa biologică din Guatemala, care își dorea o viață mai bună pentru el. A fost adoptat când avea 10 luni de o familie americană și a crescut în Los Angeles, California, SUA, relatează Mirror.

De când l-au adus acasă, părinții adoptivi ai lui Luke, Elizabeth și Kirk Thompsons, și-au dorit mereu ca acesta să se reîntâlnească cu mama sa biologică. La sfârșitul anului trecut, Luke a făcut un test 23andMe pentru a afla mai multe despre familia sa biologică. În 48 de ore, Luke a reușit să-și găsească mama și cei șapte frați.

Sora adoptivă a documentat momentul emoționant

Sora lui Luke, Larsen Thompson, în vârstă de 22 de ani, a documentat momentul emoționant în care Luke s-a reunit cu mama și frații săi. Larsen a spus: "A fost un moment foarte emoționant pentru toată lumea, dar îmi amintesc foarte bine momentul în care Luke și mama sa biologică s-au îmbrățișat. S-au îmbrățișat timp de aproximativ cinci minute în timp ce plângeau și s-au uitat unul în ochii celuilalt. A fost un moment copleșitor plin de bucurie, vindecare şi durere. Le-a oferit celor doi ocazia de a împărtăși ceea ce a fost pe inimile lor în ultimii 16 ani".

Luke Thompson a fost dus la un orfelinat din Guatemala când avea doar două zile, după ce mama lui nu și-a putut permite să-l țină. A fost adoptat când avea 10 luni și și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în Los Angeles cu familia adoptivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Tânăr reunit cu mama şi fraţii săi după 16 ani. Aventura, documentată de familia adoptivă: "S-au îmbrățișat 5 minute, plângeau şi se uitau în ochii celuilalt"