Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânără influencer din Brazilia, drogată şi violată după ce a ieşit la o întâlnire pe plajă: "M-am trezit după 12 ore pe canapeaua lui"

O influenceriţă din Brazilia a vorbit despre teroarea de a se trezi complet dezbrăcată şi de a realiza că cel cu care ieşise cu o zi în urmă la o întâlnire romantică pe plajă a drogat-o şi violat-o în propriul lui apartament. Femeia a povestit totul pe contul său de Instagram, unde are o comunitate de peste 200.000 de abonaţi şi speră că autorităţile vor face dreptate. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.01.2022, 18:13

Eduarda Martins, susţine că a fost drogată şi violată de cel cu care ieşise la o întâlnire romantică, urmând a se trezi în apartamentul bărbatului 12 ore mai târziu. Tânăra influencer, cu peste 200.000 de urmăritori pe Instagram, mărturiseşte că atunci când s-a trezit din oribilul ei calvar, nu era complet conștientă de ceea ce s-a întâmplat. Potrivit The Sun, aceasta ar fi fost de acord să iasă la o întâlnire cu bărbatul la un bar de pe plaja din Ponta Verde, Brazilia, pentru a sta de vorbă la un pahar de vin, în după-amiaza zilei de 29 decembrie. Deşi plănuise să meargă la o sesiune de antrenamente cu o prietenă în jurul orei 17:00, tânăra nu îşi mai aminteşte decât că a băut trei pahare de gin cu cel care o invitase în oraş.

Tânăra nu îşi aduce aminte nimic din ce s-a întâmplat

Într-un videoclip făcut public pe Instagram, Eduarda, în compania avocatei sale, Julia Nunes, a spus că după ce a băut cele trei pahare de gin nu îşi mai aminteşte absolut nimic, trezindu-se după 12 ore nu pe plajă, ci în apartamentul bărbatului. Inclusiv prietena ei a încercat să o contacteze văzând că întârzie la antrenament, însă telefonul ei era închis. Potrivit tinerei, următorul lucru pe care l-a văzut după cele 12 ore a fost camera din apartamentul presupusului agresor, în dimineaţa zilei de 30 decembrie.

„M-am trezit în jurul orei 3.30 sau 4 dimineaţa, nu-mi amintesc nimic din ce mi s-a întâmplat, unde eram, cum am plecat, cum am ajuns la el acasă sau dacă mi s-a întâmplat ceva. Am doar senzația că am fost rănită, sunt poze pe care le-au făcut medicii. Aveam vânătăi pe piept, umflături pe cap și răni în zonele intime. Deci nu am fost doar drogată, ci şi violată. Când m-am trezit, m-am uitat în jur şi am realizat că sunt pe canapeaua lui. În acel moment nici nu mi-am da seama că sunt dezbrăcată, nu mai aveam lenjerie. În ajunul Anului Nou dansa și se distra. Câte alte femei ar fi putut fi victimele acestui agresor?”, a povestit Eduarda Martins.

În urma incidentului, femeia a mers la o clinică privată pentru a face o serie de analize şi examinări pentru a se constata că a fost agresată şi violată şi pentru a primi tratament.

Potrivit avocatului său, Julia Nunes, „nu s-a făcut nimic” pentru a-l prinde pe presupusul prădător. Agentul de poliţie Maria Angelita a confirmat în data de 3 ianuarie că o anchetă a fost deschisă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Tânără influencer din Brazilia, drogată şi violată după ce a ieşit la o întâlnire pe plajă: "M-am trezit după 12 ore pe canapeaua lui"