Antena Meniu Search
x

Foto Tânără mamă, moarte subită în SUA. Patru copii au rămas orfani, după ce influencerița de 35 de ani ar fi făcut stop cardiac

O tânără mamă a patru copii,o influenceriță cunoscută în mediul online, a murit la vârsta de 35 de ani, după ce ar fi făcut stop cardiac. 

de Redactia Observator

la 16.01.2024, 18:46

Tânără mamă, moarte subită în SUA. Influencerița de 35 de ani lasă 4 copii în urmă, după e ar fi făcut stop cardiac
Tânără mamă, moarte subită în SUA. Influencerița de 35 de ani lasă 4 copii în urmă, după e ar fi făcut stop cardiac - Instagram / miladejesusoficial

Mila de Jesus a murit vineri, 12 ianuarie, după ce ar fi suferit un stop cardiac. Ea se căsătorise cu soțul ei, George Kowszik, cu patru luni înainte de tragedie. Ea lasă în urmă patru copii dintr-o relație anterioară, potrivit Mirror.

A murit subit, după un stop cardiac

În noiembrie, ea a sărbătorit șase ani de la intervenția chirurgicală de micșorare e stomac, care a făcut-o să-ș schimbe radical aspectul fizic. 

Mila era din Bahia, Brazilia, dar locuia în Boston, Massachusetts, SUA. După vestea decesului ei, fanii ei și-au amintit cum și-a pierdut mama cu aproximativ doi ani în urmă. Mulți dintre cei 58.500 de urmăritori de pe Instagram ai săi au lăsat mesaje de condoleanțe.

„Mi-aș dori să poți apări și să spui că a fost doar o farsă. Un test pentru a vedea cât de mult ești iubită! Odihnește-te în pace, Mila, și îți mulțumesc foarte mult că ne-ai învățat cum să zâmbim chiar și în mijlocul haosului vieții”, a spus o fană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Tânără mamă, moarte subită în SUA. Patru copii au rămas orfani, după ce influencerița de 35 de ani ar fi făcut stop cardiac