Antena Meniu Search
x

Foto Tânărul care a făcut un "pact cu diavolul" și a ucis 2 surori, pentru a câștiga la loterie, a primit ani grei de închisoare, în UK

Un tânăr care a omorât două surori într-un parc din Londra a fost condamnat la 35 de ani de închisoare. Danyal Hussein, în vârstă de 19 ani, le-a ucis pe Bibaa Henry and Nicole Smallman într-un atac fără noimă, în ceea ce credea el că este un "sacrificiu" pentru demonul denumit "mărețul rege Lucifuge Rofocale". Totul, pentru a câștiga la loteria Mega Millions.

de Redactia Observator

la 29.10.2021, 10:27

"Tu ai făcut aceste atacuri vicioase. Ai făcut-o pentru a ucide. Ai făcut-o pentru bani și pentru a obține putere. A fost un comportament calculat și premeditat, plănuit și executat cu precizie. Deși pactul cu diavolul pare bizar pentru alții, acesta a fost sistemul tău de credinț, propriul tău angajament de a ucide două femei nevinovate. Nicio familie nu ar trebui să îndure asta", a declarat judecătorul Philippa Whipple.

Magistratul a precizat că sentința minimă în cazuri de acest gen ar fi fost de 37 de ani de detenție, dar că a fost nevoit să reducă din pedeapsă pentru că Hussein împlinise 18 ani cu doar trei săptămâni înainte de a comite crima și are tulburări de spectru autist, ceea ce l-ar putea face să se chinuie mai mult în închisoare decât alții. Hussein nu a depus mărturie în proces, susținând că nu este responsabil pentru fapte sau pentru pactul cu diavolul.

Cum s-a produs crima din Londra

Potrivit The Guardian, Bibaa Henry își aniversa ziua de naștere cu sora ei, Nicole Smallman, într-un parc din Wembley, pe data de 6 iunie 2020, atunci când s-a produs nenorocirea. În jurul orei 1 noaptea, Danyal Hussein a înjunghiat-o pe Henry de opt ori și pe Smallman de 28 de ori. La una dintre femei i-a tăiat mâna cu un cuțit de 12 centimetri, după care a târât corpurile la 75 de metri depărate și s-a făcut nevăzut. A fost nevoie de 36 de ore pentru ca trupurile neînsuflețite să fie găsite într-o zonă împădurită. 

Probele ADN prelevate de pe cuțitul de la locul crimei i-au dus pe anchetatorii britanici direct la locuința lui Hussein din Blackheath, sud-estul Londrei. Acolo polițiștii au găsit un contract semnat cu sânge, prin care se stipula că trebuie să "facă cel puțin șase sacrificii la fiecare șase luni pentru cât timp va fi liber și capabil din punct de vedere fizic" pentru a câștiga premiul cel mare de la loteria Mega Millions.

În urma perchezițiilor anchetatorii au mai aflat că individul era interesat de ocultism și satanism și că se interesa de extrema-dreaptă. "E un om stricat, care dacă nu ar fi fost prins poate că alte familii ar fi suferit cum am făcut-o noi. Nu mai e liber. E atât de smintit că 35 de ani nu-l vor lăsa afară", a mărturisit mama victimelor. Mina Smallman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Mapamond » Tânărul care a făcut un "pact cu diavolul" și a ucis 2 surori, pentru a câștiga la loterie, a primit ani grei de închisoare, în UK