Antena Meniu Search
x

Foto Tată înregistrat de vecini strivindu-şi fiica sub roţile maşinii. A trecut de două ori peste trupul fetei de 19 ani, ucisă în faţa casei din Anglia

Orbit de furie, un tată şi-a ucis într-un mod cumplit fiica în vârstă de 19 ani. Procesul în curs de desfăşurare scoate la iveală detalii înfiorătoare despre moartea fetei, doborâtă la pământ şi strivită sub roţile maşinii la volanul căreia se afla părintele său. Bărbatul de 44 de ani din Marea Britanie a trecut de două ori cu Mercedes-ul negru peste trupul tinerei, în ciuda strigătelor ei disperate. 

de Redactia Observator

la 01.07.2022, 16:01

El i-a dat viaţă şi tot el i-a pus capăt zilelor. Nigel Malt, în vârstă de 44 de ani, e judecat pentru moartea fiicei sale, Lauren Malt. Tânăra de doar 19 ani şi-a găsit sfârşitul într-un mod brutal, în faţa casei din Norfolk, pe 23 ianuarie 2022. Însă abia astăzi juriul a fost pus în faţa unor dovezi cutremurătoare. Mai multe înregistrări audio surprind ultimele clipe din viaţa fetei, care strigă în agonie în timp ce tatăl ei, aflat la volanul unui Mercedes negru, trece cu maşina peste trupul său. Potrivit Mirror, incidentul s-ar fi petrecut în jurul orei locale 19:30, în satul West Winch, situat în apropiere de King's Lynn.

Zdrobită cu maşina de propriul tată. Vecinii au înregistrat totul

În instanţă, totul a fost pus pe seama unui acces de furie al bărbatului, care nu ar fi fost îndreptat iniţial spre victimă. Însă Lauren i-a stat în cale. Tânăra ar fi încercat să-şi oprească tatăl să-l atace pe iubitul său cu o rangă, lucru care l-a făcut pe acesta să-şi piardă minţile. "Într-un acces de fureie, a încercat cu bună ştiinţă să o ucidă pe Lauren, sau cel puţin să-i provoace răni grave", a declarat procurorul Andrew Jackson. "A sărit în maşină şi a lovit-o pe fiica sa. S-a oprit când a văzut că a doborât-o la pământ. Apoi, a mai trecut o dată peste ea cu autoturismul", a precizat el. Cât despre înregistrările audio făcute de vecini cu telefonul mobil, acesta a comentat că "o putem auzi pe Lauren, în agonie, strivită sub roţile maşinii. Inculpatul ar fi auzit, cu certitudine, aceste sunete îngrozitoare". Cu oasele sfărâmate şi organe vitale afectate, rănile i-au fost fatale lui Lauren. "Practic, a fost zdrobită", a subliniat procurorul. 

Pe înregistrarea prezentată juraţilor se aude cum tatăl strigă către fiica sa: "Lauren, ridică-te!". Asta după ce ar fi trecut deja cu maşina peste ea. O vecină îi răspunde, revoltată: "Ai omorât-o, ai omorât-o nenorocitule!". Apoi, Nigel Malt ar fi urcat trupul fetei în autoturism şi a plecat spre magazinul unde lucra mama victimei, Karen. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unităţii comerciale arată momentele cumplite în care femeia încearcă să-şi resusciteze fiica. Cei doi soţi nu mai locuiau împreună de ceva vreme. De altfel, relaţia inculpatului cu restul familiei era tensionată, "marcată de abuz de alcool, consum de droguri şi violenţă din partea lui". Procesul continuă, pentru a stabili cu exactitate ce s-a petrecut în acea zi, dar şi ce pedeapsă va primi vinovatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Tată înregistrat de vecini strivindu-şi fiica sub roţile maşinii. A trecut de două ori peste trupul fetei de 19 ani, ucisă în faţa casei din Anglia