Antena Meniu Search
x

Video Dragoș și Maria, de doar 18 ani, au murit după ce s-au răsturnat cu BMW-ul în Dolj. Trupul fetei a fost găsit după câteva ore de la tragedie

Tragedie în această dimineaţă pe o şosea din Dolj. Doi tineri de 18 ani şi-au pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier care a avut loc în localitatea Dudovicești. Dn primele informaţii, se pare că şoferul ar fi pierdut controlul volanului, iar maşina ar fi ieşit de pe şosea şi s-a rostogolit de mai multe ori. Cei doi nu au avut nici o şansă.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 01.07.2022, 14:37

Vezi și

Prima ipoteză pe care o iau în calcul polițiștii, ipoteză care este susținută și de declarațiile martorilor, este aceea că tânărul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive. Cu atât mai mult cu cât se deplasa pe un drum cu vizibilitate bună și în linie dreaptă.

Tragedia s-a petrecut astăzi, la primele ore ale dimineții, atunci când oamenii încă dormeau. Au fost treziți de un zgomot asurzitor și de o bubuitură. Și au ieșit din case, pentru că au crezut că este cutremur. Așa susțin martorii.

Când au ieșit, însă, au văzut scene de groază. Mașina, practc, s-a dezintegrat. Motorul a sărit de pe locul lui, iar elemente de caroserie și alte piese s-au împrăștiat pe sute de metri. 

Dragoș a fost găsit mort sub portiera mașinii, Maria zăcea lângă un gard după ce a fost aruncată din mașină

Sub o portieră oamenii l-au găsit pe tânărul de la volan, fără suflare. Iar scenele șocante continuă atunci când, câteva ore mai târziu, polițiștii au găsit, în spatele unui gard, și trupul fetei. 

Au căutat acolo doar pentru că au fost alertați de lătratul necontenit al câinilor. Altfel, nici nu ar fi știut de la bun început că în mașină se aflau doi tineri. Apoi, oamenii legii au mai aflat că șoferul avea permis de doar două luni de zile, iar pe grupurile de trafic locale, oamenii se plângeau că băiatul obișnuia să facă liniuțe și să meargă cu viteză chiar prin carteiere.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Dragoș și Maria, de doar 18 ani, au murit după ce s-au răsturnat cu BMW-ul în Dolj. Trupul fetei a fost găsit după câteva ore de la tragedie