Antena Meniu Search
x

Galerie foto Telenovelă în toată regula: La doar 22 de ani, un bărbat a aflat că este înșelat de soție chiar cu tatăl său. Cei doi britanici așteaptă acum gemeni

Trădat în propria casă, de propria soție cu propriul său tată. Este povestea demnă de telenovelă a unui tânăr de doar 22 de ani.

de Redactia Observator

la 31.05.2023, 11:06

Bărbatul a aflat că este înșelat de parteneră, după ce a verificat într-o zi monitorul pentru bebeluși. A văzut-o pe femeie că intră în camera tatălui său, care se mutase de curând la ei. Acum, susține bărbatul cei doi așteaptă și gemeni.

Trădat de propriul tată și propria soție

Declan Fuller din Rhondda, South Wales, nu a acceptat scuzele spuse de soția sa, Stephanie, în vârstă tot de 22 de ani, cum că se dusese în camera bărbatului de 44 de ani ca să urmărească un serial.

„Nu l-am înșelat pe Declan. Am început relația cu tatăl său cam o săptămână după ce el m-a părăsit.”, a declarat femeia pentru The Sun.

„E ca un episod din EastEnders. Nu este normal. Mă simt trădat, dar sunt mai bine fără amândoi”, a declarat Declan. Bărbatul a decis să divorțeze, iar între timp fosta lui parteneră este însărcinată cu gemeni.

Prin urmare, bebelușii ei vor fi frații vitregi ai lui Declan, în timp ce Willow, fiica tânărului britanic pe care o are cu Stephanie, va fi atât sora vitregă cât și nepoata lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Telenovelă în toată regula: La doar 22 de ani, un bărbat a aflat că este înșelat de soție chiar cu tatăl său. Cei doi britanici așteaptă acum gemeni