Antena Meniu Search
x

Foto Tineri părinţi, fiica de un an și câinele familiei, găsiți morţi într-o zonă de drumeții, ar fi fost loviţi de fulger, în SUA: ''Este o situație foarte bizară''

Moarte învăluită în mister şi numeroase piste luate în calcul. Un fulger, noua posibilă cauză a morţii unei familii din California și a câinelui lor. Cadavrele au fost găsite într-o zonă îndepărtată de drumeții, luna trecută.

de Redactia Observator

la 09.09.2021, 13:23

Tineri părinţi, fiica și câinele, găsiți morţi într-o zonă de drumeții
Tineri părinţi, fiica și câinele, găsiți morţi într-o zonă de drumeții - Instagram; Facebook; Rossana Heaslett via Daily Mail

Inginerul Jonathan Gerrish, în vârstă de 45 de ani, soția sa, Ellen Chung, fiica lor de un an, Muji, și câinele familiei, Oski, au fost descoperiți morți în pădurea națională Sierra pe 17 august. Pe baza rezultatelor autopsiei, anchetatorii au confirmat că nu au fost uciși de gaze de la o mină din apropiere sau cu arme precum un pistol sau un cuțit, dând naștere unei teorii conform căreia familia a murit după ce a intrat în contact cu alge toxice: ''Este o situație foarte bizară''. După ce probele de apă din râul Merced din apropiere au dat rezultate pozitive la identificarea algelor toxice, autoritățile au închis vineri o arie mai mare a căii navigabile, între orașele Briceburg și Bagby.

În așteptarea rezultatelor toxicologice, oficialii și-au îndreptat acum atenția asupra unei alte posibile cauze de deces, potrivit unui articol recent al New York Times. Conform Serviciului Național Meteorologic, ''fulgerul duce în primul rând la o leziune a sistemului nervos, adesea cu leziuni cerebrale și leziuni nervoase. Rareori apar arsuri grave''. Doar aproximativ 10% dintre fulgere duc la moarte, adesea din cauza stopului cardiac. Fulgerul ucide în medie 49 de persoane în fiecare an în SUA și alte sute sunt rănite. Acest lucru nu înseamnă că nu se va continua monitorizarea algelor pentru a afla inclusiv dacă acestea pot reprezenta un pericol real pentru alţi turişti. 

Ipoteza iniţială: monoxidul de carbon

Zona de camping se afla deasupra mai multor foste mine de aur. ''Ar putea fi din cauza monoxidului de carbon. Acesta este unul dintre motivele pentru care tratăm situația ca fiind una periculoasă'', au adăugat oamenii legii. Potrivit unui articol Reuters publicat în 2013, doi mineri care căutau aur și argint au murit în Colorado după ce au fost expuși la niveluri fatale de monoxid de carbon, iar alți 19 s-au îmbolnăvit, conform Daily Mail.

Un prieten a raportat dispariția familiei după ce Gerrish și Chung nu au reușit să se prezinte la muncă în acea zi, a raportat Fox 26 News. Cei doi încărcaseră pe reţelele de socializare o fotografie cu un rucsac. Rosanna Heaslett, prietena familiei, a spus că au făcut drumeții în weekend. Maşina familiei a fost localizată lângă pădurea Sierra. ''Acesta nu este niciodată rezultatul pe care îl dorim sau știrile pe care vrem să le oferim, inima mi se rupe în bucăţi pentru familia lor'', a declarat șeriful Jeremy Briese.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Tineri părinţi, fiica de un an și câinele familiei, găsiți morţi într-o zonă de drumeții, ar fi fost loviţi de fulger, în SUA: ''Este o situație foarte bizară''