Antena Meniu Search
x

Tragedie în Italia. Un cuplu de români și-a pierdut bebelușul de 6 luni imediat după ce a ajuns la spital. Părinții vor răspunsuri

Tragedie într-un spital din Italia. Un cuplu de români și-a pierdut bebelușul de șase luni imediat după ce a ajuns la unitatea medicală. Părinții vor răspunsuri și au depus o plângere pentru a înțelege ce s-a întâmplat și dacă cineva din spital este responsabil de moartea fiului lor.

de Redactia Observator

la 05.07.2024 , 12:02

Tragedie în Italia. Un cuplul de români și-a pierdut bebelușul de 6 luni la câteva clipe după ce a ajuns la spital. Părinții vor răspunsuri
Tragedie în Italia. Un cuplul de români și-a pierdut bebelușul de 6 luni la câteva clipe după ce a ajuns la spital. Părinții vor răspunsuri - Profimedia (poză ilustrativă)

Tragedia a avut loc marți, în Vallo di Diano, provincia sudică Salerno. Bebelușul de doar șase luni a murit în spitalul „Luigi Curto” din Polla, potrivit Corriere Del Mezzogiorno.

Bebeluș de 6 luni, mort într-un spital din Italia

Băiețelul, fiul unui cuplu de români care locuiește în Sala Consilina, a murit imediat după ce a ajuns acolo. Părinții au depus plângere la poliție pentru a înțelege ce s-a întâmplat și dacă există vinovați.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit primelor informații, copilul ar fi ajuns la spital în condiții foarte grave și nu se putea face nimic pentru a-l salva. Conform unei analzie medicale, este posibil ca moartea să fi fost cauzată de o infecție violentă, cum ar fi septicemia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Mapamond » Tragedie în Italia. Un cuplu de români și-a pierdut bebelușul de 6 luni imediat după ce a ajuns la spital. Părinții vor răspunsuri