Antena Meniu Search
x

Video Trei morți și maşini dezmembrate, după ce un șofer de 80 de ani a condus 3 km pe sensul greșit. Imagini de groază pe autostrada A38, în Germania

Scene de groază filmate marți după-amiază, în Germania. Trei persoane au murit pe loc, în urma unui accident teribil produs pe autostrada A38, în Turingia. Tragedia a avut loc după ce șoferul uneia dintre cele două mașini implicate a condus pe sensul greșit aproximativ 3 kilometri.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.12.2022, 12:23

Nenorocirea s-a produs pe autostrada A38, în apropiere de Leinefelde-Worbis, oraș aflat în landul german Turingia. Imaginile suprinse la fața locului arată dimensiunea dezastrului. Scena cumplită, cu bucățile din caroserii împrăștiate pe șosea, i-a îngrozit inclusiv pe salvatori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform primelor constatări ale poliției, citat de Bild, șoferul unui Mercedes, în vârstă de 80 de ani, a condus din zona de odihnă Eichsfeld-Süd pe autostradă, dar pe sensul greșit, spre Göttingen. După aproximativ 3 kilometri, bolidul s-a ciocnit frontal cu un Mitsubishi care circula regulamentar și în care se aflau doi cetățeni polonezi.

Pe acelaşi subiect

A38 a fost complet închisă șapte ore, după accident

În urma impactului, mașina germană a fost aproape dezmembrată și aruncată pe parapetele care desparte sensurile de mers. Au murit pe loc atât polonezii, un bărbat de 45 de ani și o tânără de 23 de ani, dar și șoferul din Mercedes. 

Toți trei au fost blocați în mormanele de fiare, fiind scoși de pompierii salvatori. În urma accidentului devastator, autostrada A38 a fost complet închisă timp de aproape șapte ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Trei morți și maşini dezmembrate, după ce un șofer de 80 de ani a condus 3 km pe sensul greșit. Imagini de groază pe autostrada A38, în Germania