Antena Meniu Search
x

Foto Trei tinere de 19, 21 și 22 de ani au fost găsite cu gâtul tăiat și legate la mâini, într-o groapă de pe malul unui râu. Crima a șocat Ecuadorul

Trei tinere în vârstă de 19, 21 și 22 de ani au fost găsite cu gâtul tăiat, într-un șanț de pe marginea râului Esmeraldas din Ecuador, din provincia cu același nume. Femeile, pe nume Nayeli Tapia (22), Denisse Reyna (19) și Yuiliana Marcias (21) aveau la ele costume de baie, erau legate la membre și prezentau urme de tortură pe trupuri, informează Daily Mail. Câinele unui pescar a fost cel care a găsit șanțul în care cele trei erau îngropate. Bărbatul a alertat imediat poliția.

de Redactia Observator

la 11.04.2023, 14:46

Polițiștii chemați imediat la fața locului de către pescar au dat peste o imagine de coșmar: cele trei femei erau îngropate pe marginea unui râu.

Fuseseră torturate și legate la gură și la mâini, pentru a nu face zgomot și a nu opune rezistență, înainte de a fi ucise cu sânge rece. "Erau tinere, aveau la ele obiecte vestimentare de plajă, costume de baie, pantaloni scurți", a declarat Diego Velastegui, de la poliția din Quininde, pentru o publicație locală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rudele cer dreptate, după crimele care au îngrozit Ecuadorul

Conform sursei citate, femeile veniseră din Santo Domingo de los Tsachilas, de la peste 100 de klometri, pe data de 4 aprilie 2023. Văzând că nu mai dau niciun semn de viață, rudele lor le-au dat dispărute, chiar în cursul acelei zile. Nimeni nu a știut cu cine urmau să se întâlnească Nayeli Tapia, Denisse Reyna și Yuiliana Marcias. Detectivii au identificat deja firma de închirieri auto la care ar fi apelat tinerele pentru a ajunge în zona în care au fost ucise.

"Tot ce vreau este dreptate, și dacă lumea știe ar trebui să spună cine este responsabil pentru aceste crime, pentru că sunt trei crime într-o singură zi", a declarat mătușa Yulianei. Anchetatorii au găsit un telefon mobil și speră ca acesta să le ofere indicii prețioase pentru elucidarea cazului care a șocat Ecuadorul. Cele trei tinere au fost îngropate duminică, pe 9 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Trei tinere de 19, 21 și 22 de ani au fost găsite cu gâtul tăiat și legate la mâini, într-o groapă de pe malul unui râu. Crima a șocat Ecuadorul