Antena Meniu Search
x

Triplă tragedie, învăluită în mister: O întreagă familie găsită fără viață într-o casă din Franța. Un bilet ar putea fi cheia care ar rezolva cazul

Descoperire tulburătoare într-o casă: Trei membri ai unei familii au fost găsiți fără viață în locuința lor din apropiere de Rennes, Franța.

de Monica Palade

la 23.11.2022, 22:35

Triplă tragedie, învăluită în mister: O întreagă familie găsită fără viață într-o casă din Franța. Un bilet ar putea fi cheia care ar rezolva cazul - Profimedia

Este vorba de o femeie de 62 de ani, de un bărbat de 50 de ani și de fiica lor, de 25 de ani. Oamenii legii au fost alertați de șeful tinerei, îngrijorat că aceasta nu a ajuns la muncă și nici nu răspunde la telefon.

Bărbatul a fost găsit spânzurat

La fața locului, pompierii aveau să dea peste o imagine îngrozitoare. „La fața locului, cadavrele celor trei persoane decedate au fost descoperite de pompieri. Bărbatul a fost găsit spânzurat, femeia întinsă pe patul ei și fiica lor se fla pe podeaua din camera sa”, a declarat Philippe Astruc, procurorul Rennes, citat de Le Parisien.

„Primele constatări medico-legale au scos la iveală existența unui traumatism pe corpul femeii mai în vârstă. Pe de altă parte, pe corpul fiicei sale nu a fost vizibilă nicio urmă de violență”, a indicat magistratul, precizând că au fost dispuse autopsii „pentru a stabili cu exactitate cauzele morții”. Oamenii legii iau în calcul că ar putea fi o dublă crimă urmată de o sinucidere a tatălui.

„În casa familiei a fost găsit un bilet, se pare că semnat de mâna bărbatului, în care acesta anunța că își pune capăt vieții, dar și a soției și fiicei sale. El și-a atribuit acțiunile unei stări de rău care ar putea fi legată de o boală gravă de care ar fi suferit”, a adăugat Philippe Astruc.

Biletul urmează să fie analizat pentru a compara scrisul bărbatului. O anchetă este în desfășurare. În această etapă, niciun element nu sugerează o intervenție externă. Familia era necunoscută autorităților judiciare, atât din punct de vedere penal, cât și civil. Nu a fost înregistrată nicio plângere pe numele celor trei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Mapamond » Triplă tragedie, învăluită în mister: O întreagă familie găsită fără viață într-o casă din Franța. Un bilet ar putea fi cheia care ar rezolva cazul