Antena Meniu Search
x

Turist mort în Barcelona, după ce s-a înecat cu cheile de la mașină. A cerut ajutor într-un magazin, dar angajații nu l-au putut înțelege și l-au dat afară

Un turist olandez a murit în Barcelona după un incident cât se poate de misterios. Bărbatul de 37 de ani s-a înecat cu cheile de la mașină, a intrat într-un supermarket pentru a cere ajutor, însă martorii nu l-au putut înțelege și l-au dat afară din unitate. Câteva clipe mai târziu, acesta s-a prăbușit în apropierea centrului comercial.

de Redactia Observator

la 11.08.2021, 16:36

Turist mort în Barcelona, după ce s-a înecat cu cheile de la mașină. A cerut ajutor într-un magazin, dar angajații nu l-au putut înțelege și l-au dat afară
Turist mort în Barcelona, după ce s-a înecat cu cheile de la mașină. A cerut ajutor într-un magazin, dar angajații nu l-au putut înțelege și l-au dat afară - Shutterstock (imagine ilustrativă)
  • Tragedia a avut loc joi, pe 5 august

Potrivit The Sun, care citează publicația 20 Minutos, turistul olandez se afla în vacanță în Barcelona atunci când, în mod inexplicabil, a înghițit cheile de la autoturism. Martorii povestesc că imediat după ce s-a înecat a intrat speriat într-un supermaket din districtul Sarria și a cerut ajutor, însă oamenii nu au putut înțelege ce spune așa că l-au dat afară din magazin. Conform sursei citate, acesta se afla într-o stare evidentă de agitație și cauza altercații.

Angajații unității comerciale au notificat Garda Urbană, iar câțiva ofițeri s-au deplasat imediat la fața locului. Lipsit de oxigen, bărbatul s-a prăbușit în fața supermarket-ului, iar agenții au început imediat manevrele de resuscitare, chiar înainte de a sosi paramedicii de la Sistemul de Urgențe Medicale. Aceștia au descoperit că avea cheile de la mașină în gât și le-au scos imediat, după care paramedicii l-au dus la spitalul Sant Pau, acolo unde a murit în noaptea de 5 spre 6 august. Nu este clar dacă martorii nu l-au înțeles pentru că vorbea neerlandeză sau pentru că avea obiectul în căile respiratorii.

Poliția din Barcelona a deschis o anchetă, însă până la acest moment nu s-a putut stabili cum s-a putut îneca turistul cu cheile de la mașină. Consulatul Țărilor de Jos a fost notificat cu privire la deces, iar autoritățile oferă acum sprijin familiei îndoliate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Turist mort în Barcelona, după ce s-a înecat cu cheile de la mașină. A cerut ajutor într-un magazin, dar angajații nu l-au putut înțelege și l-au dat afară