Antena Meniu Search
x

Un accident banal i-a luat viața unui tânăr din UK. Mama lui l-a găsit fără suflare și a crezut că e o glumă: "Ne făceam farse unul altuia"

O mamă din Anglia a descoperit în mod tragic cadavrul fiului ei, după ce acesta a fost ucis într-un accident ciudat de tâmplărie. Femeia a crezut că băiatul ei îi face o farsă. Joey avea 23 de ani și toată viața înainte. 

de Cristina Cruceru

la 17.02.2023, 18:55

Un accident banal i-a luat viața unui tânăr din UK
Un accident banal i-a luat viața unui tânăr din UK - Instagram

Susan și Peter Holmes s-au întors acasă și l-au găsit pe fiul lor Joey, în vârstă de 23 de ani, zăcând "cu fața în jos" în casa lor din Upper Cumberworth, Yorks, UK. Autoritățile britanice au deschis o anchetă, în urma căreia au constatat că tânărul folosea o mașină puternicăde tăiat lemne - Coronet Envoy - când o bucată de lemn a zburat și l-a lovit în față.

Din păcate, Joey s-a stins din viață, iar medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva. Un medic legist a auzit că tânărul folosea strungul în afacerea de prelucrare a lemnului pe care o începuse cu un an înainte. Centrul medico-legal din Sheffield, UK, a aflat cum Susan și-a descoperit fiul în timp ce îi aducea mâncare la pachet, după ce s-a întors acasă de la o masă în oraș cu soțul ei, Peter, și prietenii lor.

Femeia și-a găsit fiul fără viață

Femeia și soțul ei au trăit un șoc atunci când și-au văzut fiul mort. Au crezut că poate Joey "îi făcea o farsă". Susan a spus: "Nu am primit niciun răspuns și am strigat după Peter. Avea o tăietură în partea stângă a nasului. Pete a început resuscitarea cardio-respiratorie".

Pe acelaşi subiect

Instanța a auzit că mama lui Joey a preluat controlul, în timp ce tatăl său a fugit să ceară ajutorul unui vecin - un asistent medical de terapie intensivă, care a preluat încercările de resuscitare. Cu toate acestea, după ce au sosit paramedicii și l-au transportat de urgență pe Joey la Spitalul Barnsley, părinților săi li s-a spus că fiul lor a murit.

"Am încercat să-l salvăm pe Joey timp de o veșnicie", a spus Susan. "Am ajuns la spital și am așteptat, iar apoi ni s-a spus că a murit".

Susan a vorbit despre fiul ei, mărturisind: "L-am iubit mai mult decât propria viața - aveam propriul nostru limbaj. Ne făceam farse unul altuia. Nu eram ca o mamă și un fiu normal. Făcusem excursii cu rucsacul în spate împreună. Când s-a întâmplat acest lucru, am știut că nu mai era. Își iubea afacerea și posta foarte mult despre ea pe rețelele de socializare".

Joey era fericit cu afacerea pe care o avea

Femeia a povestit că, în ziua morții sale, Joey părea "foarte fericit" cu meseria lui. În timpul anchetei de vineri, patologul Dr. Kim Suvarna i-a spus judecătorului legist, despre cauza morții că a fost un traumatism cranian contondent.

"Se pare că mașina de tăiat lemne i-a aruncat o bucată de lemn în fața acestui tânăr. Cu toate acestea, se pare că lovitura la cap l-a lăsat inconștient și astfel a pierdut controlul căilor respiratorii. Nu este nerezonabil să se facă legătura între mașina de tăiat lemne și traumatismul suferit de acest om și moartea lui", au spus autoritățile.

Tatăl său, Peter, a spus în declarația sa cum Joey lucra "la orice oră" în atelierul său și adesea "până târziu în noapte". Unul dintre vecinii cuplului l-a descris pe Joey ca fiind "o persoană cu adevărat drăguță și foarte grijulie". Ancheta este în continuă desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că atacul Iranului asupra Israelului va escalada într-un conflict la scară largă?

Observator » Mapamond » Un accident banal i-a luat viața unui tânăr din UK. Mama lui l-a găsit fără suflare și a crezut că e o glumă: "Ne făceam farse unul altuia"