Antena Meniu Search
x

Video Imagini de groază pe o stradă din Cluj-Napoca, un tânăr de 28 de ani a murit pe loc. Bucăți din mașină s-au împrăștiat peste tot pe asfalt

Accident grav pe o stradă din Cluj Napoca. Un tânăr de 28 de ani a murit, după ce s-a răsturnat cu maşina. Echipajele de intervenţie care au ajuns la locul accidentului l-au găsit pe bărbat direct pe asfalt.

de Redactia Observator

la 17.02.2023, 08:15

Vezi și

Cel mai probabil nu-şi pusese centura de siguranţă.

Medicii n-au mai putut face nimic pentru el. Maşina era cu roţile în sus, lângă o trecere de pietoni, cu partea din faţă complet distrusă.

Bucăţi din autoturism erau împrăştiate peste tot în zonă

Martorii spun că tânărul ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive.

Potrivit ISU Cluj, accidentul rutier s-a petrecut pe strada Constantin Brâncuși, din Cluj-Napoca. "Apelul de urgență a venit în jurul orei 01:50, la fața locului deplasându-se două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, alături de o ambulanță SAJ. Echipajele au găsit un autoturism răsturnat, iar în afara acestuia era un tânăr de aproximativ 28 de ani care prezenta leziuni incompatibile cu viața", transmite ISU Cluj.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Imagini de groază pe o stradă din Cluj-Napoca, un tânăr de 28 de ani a murit pe loc. Bucăți din mașină s-au împrăștiat peste tot pe asfalt