Antena Meniu Search
x

Foto Un băiat de 11 ani a murit din cauza unei infecții grave, după zile întregi de suferință, în SUA. Era "copilul minune" al familiei

Un băiat în vârstă de 11 ani, din SUA, a murit după ce a suferit o infecție gravă, în urma unei răni la picior. Copilul a căzut, și-a rupt glezna și a suferit o rană urâtă la picior. Apoi, s-a ales cu o infecție care i-a distrus piciorul și i-a luat viața. 

de Cristina Cruceru

la 17.02.2023, 16:35

Jesse Brown, din Winter Park, Florida, și-a rupt glezna și s-a rănit picior, în timp ce alerga pe o pistă specială. Copilul de 11 ani a suferit o rană adâncă, iar mai apoi o infecție foarte gravă. Băiatul a contractat streptococul A, o infecție care i-a adus sfârșitul. 

"Întregul său picior era acoperit de un fel de pete, purpurii, roșii, aproape ca niște vânătăi", a declarat Megan Brown, verișoara lui Jesse, pentru Fox 35, citat de DailyMail.

A murit după zile întregi de suferință

Jesse, un elev de clasa a cincea, a murit după zile întregi de chin, din cauza infecției cu Streptococ de grup A, deși era tânăr, sănătos și activ. Era descris ca fiind un "copil minune", deoarece părinților săi li s-a spus că nu vor putea avea copii. După accidentul de pe banda de alergare, când părinții lui Jesse au văzut că piciorul său era acoperit de pete roșii și vânătăi, acesta a fost internat imediat la secția de terapie intensivă.

Pe acelaşi subiect

Băiatul, diagnosticat cu streptococul A

Un medic l-a diagnosticat pe băiatul de 11 ani cu streptococul A. Infecția i-a provocat probleme serioase de sănătate, care i-au adus sfârșitul. În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, Jesse nu a putut fi salvat. 

Infecțiile cauzate de Streptococul A pot varia de la boli minore la boli grave și mortale. În timp ce majoritatea infecțiilor sunt relativ ușoare, uneori bacteria provoacă o boală numită faringită streptococică invazivă de grup A.

Între 14.000 și 25.000 de cazuri de Streptococcus A sunt înregistrate în fiecare an în SUA, potrivit Centers for Disease Control, relatează sursa citată. Verișoara lui Jesse, Meghan Brown, a declarat pentru Fox 35: "În mintea mea, eram complet neîncrezătoare. Îmi spuneam: 'O să fie bine'. Acest lucru nu i s-ar putea întâmpla niciodată familiei noastre. Pentru ca asta să-l omoare în doar câteva zile a fost o nebunie".

Familia a adunat 30.000 de dolari din donații

O pagină GoFundMe, pentru donații, a fost creată între timp de Megan, verișoara lui Jesse Brown. Familia băiatului a adunat deja aproape 30.000 de dolari. Verișoara lui Jesse a scris că banii vor fi folosiți pentru serviciul funeral al lui băiatului și pentru facturile de la spital. 

Meghan Brown a scris: "În vârstă de numai 11 ani, Jesse era un băiat complet fericit și sănătos, destinat unor lucruri mărețe. Pasiunea lui era cursele de dirt bike și participa și la Muay Thai. La vârsta de trei ani concura cu bicicletele BMX. Toți cei care l-au cunoscut pe Jesse l-au iubit. Era amuzant, râsul lui era contagios și pur și simplu lumina camera.

Părinții lui, Betsy și Brad, au dat totul pentru acest băiat. Întreaga lor viață se învârtea în jurul lui. Era răsfățat până la refuz, dar cine nu ar fi făcut asta pentru copilul lor minune".

Colegii de clasă a lui Jesse s-au adunat pentru a-și aminti băiat. Aceștia au transmis mesaje pline de durere. De asemenea, au creat o pagină memorială pentru a-și aminti de Jesse, spunând că: "Jesse a fost bun și plin de compasiune, a avut grijă de ceilalți, a fost aventuros și a fost cu adevărat un prieten și un coleg de clasă uimitor".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un băiat de 11 ani a murit din cauza unei infecții grave, după zile întregi de suferință, în SUA. Era "copilul minune" al familiei