Antena Meniu Search
x

Un american a câștigat peste 800 de milioane de dolari cu un singur bilet la loto pe care l-a cumpărat de Anul Nou

Un norocos jucător la lot a câștigat premiul 842 de milioane de dolari chiar în ziua de Anul Nou. După cum transmit reprezentanții Powerball, acesta este cel de al zecelea cel mai mare premiu din istoria loteriei. În plus, aceasta este pentru prima dată când cineva a câștigat premiul chiar de Revelion, transmite NY Post.

de Redactia Observator

la 02.01.2024, 14:10

Un american a câștigat peste 800 de milioane de dolari cu un singur bilet la loto pe are l-a cumpărat de Anul Nou - Shutterstock

Jucătorul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a cumpărat biletul câștigător de la o băcănie din statul american Michigan.

Acum, cel mai nou membru al clubului milionarilor poate alege între marele premiu de 842,4 milioane de dolari, plătit în 30 de intervale pe parcursul a 29 de ani, sau o plată unică, în valoare de 425,2 milioane de dolari.

"Ce început incredibil de an nou pentru Powerball!", a declarat Drew Svitko, președintele grupului Powerball și directorul executiv al Loteriei din Pennsylvania.

Începutul de an a fost adus câștiguri importante și pentru alți americani. Două persoane din Texas și Florida au câștigat câte 2 milioane de dolari fiecare. De asemenea, alte patru bilete individuale vândute în California, Connecticut, Florida și Maryland au nimerit toate cele cinci numere necesare pentru un premiu de 1 milion de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un american a câștigat peste 800 de milioane de dolari cu un singur bilet la loto pe care l-a cumpărat de Anul Nou