Antena Meniu Search
x

Un băiat de 12 ani a fost omorât în bătaie de propriul bunic. Bărbatul l-a lovit cu barosul şi cureaua, susţinând că nepotul i-a furat banii din portofel, în SUA

Un bărbat din oraşul american Milwaukee, în vârstă de 53 de ani, a fost arestat pentru că l-a bătut pe nepotul său în vârstă de 12 ani cu un baros, două curele, un cuier și un baston, după ce a crezut că acesta i-a furat banii din portofel.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 04.09.2021, 18:53

Copilul a fost lovit cu brutalitate de propriul bunic
Copilul a fost lovit cu brutalitate de propriul bunic - Profimedia (foto ilustrativ)

Andrez D Martina, a fost acuzat de cinci infracțiuni, inclusiv omucidere intenționată de gradul I și a fost condamnat la pedeapsa cu închisoare pe viață, transmite The Independent.

Sâmbătă, bărbatul s-a trezit în toiul nopții și a crezut că îi lipsesc niște bani din portofel. La acea vreme, în casa lui se aflau cei doi nepoți, în vârstă de 12 și 8 ani, după ce se întorceau. Bărbatul îi chemase în vizită la el, după ce se întorsese în oraş, fiind plecat în ultimele luni în  în Indiana. Bănuindu-i pe cei doi copii că ar avea ceva de-a face cu banii lipsă, a început să îi atace. Loviturile sale s-au mutat către nepotul cel mare, care a fost bătut până la moarte în casa bunicului său.

Bărbatul a atacat cu brutalitate

A doua zi, Martina i-a trimis un mesaj text bunicii copilului, Illysha McCroy, acuzând tânărul de 12 ani de furt. Întrebat de femeie unde se află copilul, acesta a răspuns cu seninătate că a fost ucis. Bunica celor doi a mers la locuinţa bărbatului împreună cu fiica ei și partenerul acesteia, care apoi l-au dus pe Andre la spitalul pentru copii din Wisconsin. La sosirea lor în camera de gardă, medicii nu au putut decât să declare decesul copilului. Atacul asupra copilului a fost privit u groază şi de străbunica sa cu dizabilități, care însă nu a putut interveni.

Potrivit acesteia, copilul a făcut două încercări disperate de a scăpa de bătaie. Iniţial a încercat să fugă prin casă pentru a scăpa, dar după ce a fost prins din nou, a încercat să se adăpostească în baie. Din nefericire, niciuna dintre soluţii nu a fost salvatoare pentru cel mic, bărbatul reuşind în cele din urmă să îl tragă afară din baie şi apoi să îl lovească cu brutalitate până l-a lăsat fără suflare. Lovituri au fost aplicate şi fratelui mai mic, acesta prezentând mai multe vânătăi pe suprafaţa corpului.

Nu este prima dată când bărbatul este acuzat de omucidere. Dosarele poliției arată că bărbatul a fost anterior condamnat pentru o omucidere nesăbuită de gradul I şi în 1990.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un băiat de 12 ani a fost omorât în bătaie de propriul bunic. Bărbatul l-a lovit cu barosul şi cureaua, susţinând că nepotul i-a furat banii din portofel, în SUA