Antena Meniu Search
x

Un băiat de 12 ani din Anglia a fost zdrobit de un zid, în timp ce lucra în grădină alături de tatăl său

Scott-Swaley Daniel Stevens, în vârstă de 12 ani, și tatăl său lucrau în grădina lor, când un zid al garajului s-a prăbușit, iar amândoi au rămas prinși sub dărâmături.

de Redactia Observator

la 24.10.2022, 15:14

Maşină de poliţie din Marea Britanie
Maşină de poliţie din Marea Britanie - Profimedia Images

Serviciile de urgență au sosit la scurt timp, iar pompierii au reușit să-l elibereze de sub dărâmături, însă a fost prea târziu pentru băiat.

Devastaţi, părinţii i-au adus un omagiu şi au spus că a fost un „băiat iubit” cu mulți prieteni, și „ca familie, nu ne putem explica durerea pe care o simțim, suntem distruşi”.

Cum s-a produs tragedia

Baiatul și tatăl său, Scott, lucrau în grădina lor, iar la un moment dat zidul garajului s-a prăbuşit şi au rămas blocați sub un morman de moloz timp de două ore, până când mama copilului a ieșit să-i cheme la cină. Femeia a alertat serviciile de urgență, iar băiatul şi-a petrecut ultimele momente din viaţă vorbind cu tatăl său, „până când și-a dat ultima suflare”, relatează Daily Mail.

"Ca familie, am dori să cerem intimitate în acest moment dificil, în timp ce ne împăcăm cu pierderea noastră. Apreciem și am dori să vă mulțumim pentru toate omagiile aduse băiatului nostru.” a spus mama băiatului.

Detectivul James Hardingham, care conduce investigația, a declarat: „Gândurile mele sunt îndreptate către familia și prietenii celor în cauză în acest moment trist. Ne continuăm anchetele pentru a stabili faptele care au dus la prăbușirea zidului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Mapamond » Un băiat de 12 ani din Anglia a fost zdrobit de un zid, în timp ce lucra în grădină alături de tatăl său