Antena Meniu Search
x

Un băieţel de 3 ani, descris drept ''un copil fericit şi activ'', a murit într-un incendiu uriaş. Grătarul din curtea casei a explodat, în Australia

Un copil mic a murit într-un incendiu care a înghiţit o curte din suburbii, după o explozie devastatoare. Tragedia s-a petrecut în timp micuţul pregătea cina alături de tatăl său. Roland Sakhawang, în vârstă de trei ani, s-a stins din viaţă în incidentul care a avut loc în Melbourne, sâmbătă, în jurul orei 18.00.

de Redactia Observator

la 26.09.2022, 11:20

Un băieţel de 3 ani, descris drept ''un copil fericit şi activ'', a murit într-un incendiu uriaş
Un băieţel de 3 ani, descris drept ''un copil fericit şi activ'', a murit într-un incendiu uriaş - Daily Mail

Pompierii au fost chemați la locul incendiului care a cuprins o magazie. Autorităţile locale au găsit cadavrul copilului de trei ani abia după ce au stins focul. Familia face parte din comunitatea birmană din Melbourne, iar mai multe rude, prieteni și membri ai bisericii le vizitau casa duminică, notează Daily Mail

Grătarul din curtea din spate a explodat

Liderul bisericii Jimmy Zathang a spus că cei doi pregăteau masa în timp ce alți membri ai familiei erau la o slujbă în biserică din Croydon. ''Au aprins focul...Tatăl a intrat în casă să ia carnea de vită... s-a dus la toaletă și a văzut o lumină fulgerătoare prin sticlă'', a spus el pentru The Herald Sun. El l-a descris pe Roland drept ''un copil fericit, activ, foarte drăguț''.

Familia și-a amintit de copil ca fiind un băiat luminos și energic care își adora frații mai mari și iubea desenele animate și prăjiturile. ''I-a făcut foarte fericiți pe toți cei care l-au cunoscut'', a declarat tatăl băiatului pentru Nine News.

Vecinii au auzit bubuitura și au ieșit în stradă. Un val de fum se ridica din curtea din spate. ''Oamenii care își plimbau câinii și alți vecini au fugit cu furtunuri'', a spus un localnic. Un alt vecin de peste drum a spus că mai târziu i-a văzut pe soția omului și pe frații băiatului întorcându-se acasă și apoi a auzit plânsete.

Familia va ţine acum două săptămâni de doliu, în conformitate cu obiceiurile tradiționale birmane. Poliția spune că împrejurările în care s-a produs incendiul fatal nu au fost încă stabilite, iar ancheta este în curs de desfășurare. Toți cei care au asistat la incident sau care au informații suplimentare au fost rugați să contacteze poliția. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un băieţel de 3 ani, descris drept ''un copil fericit şi activ'', a murit într-un incendiu uriaş. Grătarul din curtea casei a explodat, în Australia