Antena Meniu Search
x

Foto Un băieţel de patru ani, care a fost găsit mort în dormitor, a fost torturat şi închis în pivniță pentru că nu reuşea să folosească oliţa, în SUA

Un tată din Indiana a fost arestat și acuzat pentru uciderea fiului său în vârstă de patru ani. Bărbatul l-ar fi ținut pe copil închis într-o pivniță, pe întuneric, pentru că nu reuşea să folosească oliţa.

de Redactia Observator

la 15.10.2021, 10:27

Un băieţel de patru ani, care a fost găsit mort în dormitor, a fost torturat şi închis în pivniță pentru că nu reuşea să folosească oliţa
Un băieţel de patru ani, care a fost găsit mort în dormitor, a fost torturat şi închis în pivniță pentru că nu reuşea să folosească oliţa - La Porte County Sheriff's Office; Facebook

Anchetatorii susțin că Alan Morgan, în vârstă de 28 de ani, din Union Township, îl abuzase pe Judah Morgan, pe care poliția l-a găsit mort, bătut și plin de vânătăi, în dormitorul său, luni. Mama lui Judah, Mary Yoder, în vârstă de 26 de ani, a fost, de asemenea, arestată și acuzată de două infracțiuni pentru neglijență.

''Nu știu cum cineva i-ar putea face acest lucru unui copil'', a declarat Jenna Hullett, verișoara lui Morgan și fosta îngrijitoare al lui Judah, pentru 16 News Now. Hullet a spus că a avut grijă de copil timp de câțiva ani, înainte ca acesta să se mute cu părinții săi biologici în aprilie, conform Departamentului de Servicii de Protecție a Copilului din Laporte.

Copilul era ţinut în pivniţă şi uneori nu primea nici mâncare

Mary Yoder, care a sunat luni la poliție după moartea lui Judah, a declarat anchetatorilor că Alan îl  lega pe băiat cu bandă adezivă și îl abuza fizic, potrivit documentelor instanței. Autopsia a arătat că cel mic a murit din cauza unei traume puternice la nivelul capului, care a dus la sângerări pe creier, a raportat WSBT.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, îl ținea în pivnița întunecată de cel puțin trei ori pe săptămână și îi refuza mâncarea ca ''tactică de a-l speria'', pentru a-l pedepsi pe Judah pentru că nu putea să folosească singur oliţa, la fel ca cei trei frați ai săi.

Anchetatorii au găsit bandă adezivă în subsol, împreună cu haine pentru copii și pături care erau pline urină. De asemenea, casa era plină cu gunoi, alimente putrede, fecale de animale, precum și un frigider încuiat și un câine extrem de subnutrit ținut în interiorul unei lăzi. Când au fost în casă și au găsit cadavrul lui Judah, anchetatorii au spus că nu existau adulți în jur, ci doar trei copii, cu vârsta de unu, doi şi şapte ani. 

Mama, care tocmai a născut un alt copil, i-ar fi trimis un mesaj cumnatului său, cerând ajutor chiar înainte să sune la 911. Yoder ar fi spus că ''ar fi putut pune capăt acestui lucru, dar nu a făcut-o''. Cei trei copii au fost trimiși să locuiască cu alţi membri ai familiei, iar nou-născutul a fost dat spre adopție.

Jessie Morgan, fratele lui Morgan, a declarat că familia sa a fost complet șocată când a aflat că fratele său a fost acuzat de tortură și de uciderea nepotului său. De asemenea, Jessie a dat vina pe Serviciile de Protecție a Copilului, spunând că nu l-au verificat niciodată pe băiat după ce l-au pus în custodia părintelui, notează Daily Mail

Atât Morgan, cât și Yoder se află în închisoarea județului LaPort, iar procurorii au depus o moțiune pentru a solicita închisoare pe viață fără posibilitatea de eliberare condiţionată pentru Morgan, a raportat WSBT.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un băieţel de patru ani, care a fost găsit mort în dormitor, a fost torturat şi închis în pivniță pentru că nu reuşea să folosească oliţa, în SUA