Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un băiețel român de 10 ani a ars de viu, chiar sub ochii părinților săi. Tatăl s-a ales cu arsuri grave încercând să îl salveze, în Italia

Vacanța s-a sfârșit dramatic pentru un român și soția lui italiancă. Cei doi, rezidenți în Rimini, se aflau în Sardinia, împreună cu fiul lor de 10 ani, Samuel, când rulota în care se afla a fost cuprinsă de flăcări.

de Monica Palade

la 31.08.2023, 22:23

O altă rulotă, parcată în imediata apropiere, a luat foc după ce o butelie a explodat, iar incendiul s-a extins, scrie unionesarda.it.

A murit în chinuri în fața părinților

În ciuda eforturilor părinților de a-l salva, băiețelul a ars de viu. Tatăl său s-a ales cu arsuri pe 40% din suprafața corpului încercând din disperare să ajungă la el. Incidentul a avut loc pe plaja Bados, lângă Pittulongu. Fumul gros a fost zărit de la zeci de kilometri.

Prezent la fața locului primarul din Olbia, Settimo Nizzi a declarat: „Moartea unui copil într-un mod atât de dramatic este unul dintre cele mai rele lucruri care s-ar putea întâmpla în zona noastră. Nu putem decât să facem tot posibilul să aducem ceva sprijin oamenilor care au pierdut totul, am luat deja măsuri cu serviciile sociale”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Un băiețel român de 10 ani a ars de viu, chiar sub ochii părinților săi. Tatăl s-a ales cu arsuri grave încercând să îl salveze, în Italia