Antena Meniu Search
x

Un bărbat a făcut infarct, după ce s-a înecat cu tentacule de caracatiţă tăiate pe viu şi negătite, în Coreea de Sud

Un coreean în vârstă de 82 de ani a suferit un infarct după ce s-a înecat cu tentacule de caracatiță tăiată pe viu. Este vorba despre un fel de mâncare numit san-nakji care conține tentacule care se mișcă în farfurie.

de Redactia Observator

la 25.10.2023, 16:19

Un bărbat a făcut infarct, după ce s-a înecat cu tentacule de caracatiţă tăiate pe viu, în Coreea de Sud - Shutterstock

Mâncarea a rămas blocată în gâtul victimei, iar aceasta a făcut stop cardiac, au explicat echipele care au intervenit la fața locului. Oficialii nu au spus dacă bărbatul a supraviețuit, potrivit CNN.

San-nakji se referă la o caracatiță mică, feliată și servită crudă, care este consumată în zonele de coastă sau în piețele de fructe de mare ale Coreei de Sud, relatează Mediafax.

Deși numele felului de mâncare se traduce prin „caracatiță vie”, caracatița este ucisă înainte de servire, iar tentaculele sunt tăiate felii. Produsul se servește imediat după tăiere, astfel încât nervii tentaculelor sunt încă activi și uneori mișcă în farfurie. Incidente asemănătoare s-au produs și în trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un bărbat a făcut infarct, după ce s-a înecat cu tentacule de caracatiţă tăiate pe viu şi negătite, în Coreea de Sud