Antena Meniu Search
x

Un bărbat a încercat să-şi arunce fiica de la 12 metri înălţime, sub ochii soţiei. Eroina care i-a salvat viaţa micuţei, ameninţată cu pistolul pe podul din SUA

O femeie a descris momentul dramatic în care un bărbat a amenințat că o va împușca. "Greşeala" care l-a înfuriat? Aceasta îl oprise la timp să-și arunce fiica de pe un pod înalt de 12 metri din Philadelphia.

de Maria Dogaru

la 30.07.2022, 17:17

Eroina care i-a salvat viaţa micuţei, ameninţată cu pistolul pe podul din SUA
Un bărbat a încercat să-şi arunce fiica de la 12 metri înălţime, sub ochii soţiei - Profimedia

Tatăl, identificat mai târziu ca fiind Raheem Murphy, în vârstă de 35 de ani, își ținea copilul deasupra podului pe Cottman Avenue, Philadelphia, când o femeie curajoasă a încercat să o salveze pe copilă de la moarte sigură. Furios, Murphy a țipat că este înarmat și a amenințat că o va împușca pe femeie, care, martoră la scenele înfiorătoare, îşi oprise mașina pe autostradă și a încercat să negocieze cu el.

Eroina care a salvat de la moarte sigură copila

Christine King este considerată acum o eroină și a spus că ar face acest lucru din nou. Femeia conducea de-a lungul autostrăzii când a văzut un bărbat certându-se cu o femeie - soţia lui-, înainte ca acesta să apuce fețita și să încerce să o arunce peste pod, relatează DailyMail. „Am văzut că bărbatul a prins fetiţa și a încercat să o arunce peste pod. Atunci am parcat mașina și am ieșit să-l opresc. Am spus: Lasă copilul să plece, doar dă-mi copilul! Aș face-o din nou. La început nu am văzut nicio armă”, a declarat Christine King. Ea a strigat la bărbat în încercarea de a-l determina să elibereze copilul în siguranță, dar acesta a amenințat că o va împușca. După câteva minute în care a încercat să negocieze, mama copilului a venit din spate și i-a luat arma lui Murphy.

Ofițerii au sosit la fața locului, unde au încercat să-l determine pe Murphy să predea copilul pe care încă îl ținea deasupra pasajului. După ce fetiţa a fost eliberată, în siguranță, Murphy s-a opus arestării și a agresat poliția de stat, înainte de a fi luat în custodie, potrivit procurorului districtual. King susține că mama fetiței i-a spus că totul a început după ce i-a spus bărbatului că vrea să se despartă de el. Poliția nu a confirmat informațiile.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul și-a amenințat soția cu moartea, apoi a răpit-o atât pe ea, cât și pe copil

Anchetatorii au declarat că scena dramatică a început cu o dispută de cuplu. Murphy ar fi amenințat-o cu arma pe mama copilului său, a răpit femeia și fetiţa, apoi le-a adus pe pasajul superior unde a amenințat că o va ucide pe cea mică. Nu se știe dacă fata, care a fost aşezată într-un cărucior, a fost rănită.

Murphy se confruntă acum cu o serie de acuzații, inclusiv agresiune gravă, răpire și punerea în pericol a bunăstării unui copil. El este reținut pe cauțiune de 1,5 milioane de dolari și trebuie să fie supus unei evaluări de sănătate mintală, a precizat biroul procurorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un bărbat a încercat să-şi arunce fiica de la 12 metri înălţime, sub ochii soţiei. Eroina care i-a salvat viaţa micuţei, ameninţată cu pistolul pe podul din SUA