Antena Meniu Search
x

Un bărbat a intrat cu maşina într-un spital din Portugalia, sătul să aştepte de peste 2 ani un tratament: "Încrederea mea în medici este 0"

Un bărbat s-a izbit cu mașina prin faţada unui spital din Portugalia, reuşind să pătrundă în acesta, după ce s-a săturat să aștepte peste doi ani pentru tratament. Nicio persoană nu a fost rănită iar bărbatul a fost arestat la faţa locului.

de Aura Trif

la 15.05.2023, 22:06

Hugo Lopes a lipit două pagini de documente despre starea lui de sănătate pe geamul șoferului, înainte de a-și sparge Mercedesul prin intrare spitalului. Angajaţii spitalului au fost șocați de zgomotul puternic produs de mașina care s-a izbit de clădire. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în accidentul de la Spitalul de Cascais, din Portugalia, relatează Mirror.

Hugo Lopes a susținut că a fost trecut cu vederea de către spital pentru tratament. „Aș dori să știu de ce mă discriminează sistematic la acest spital. De doi ani și jumătate cer ajutor. Este un efort titanic, agravat acum patru luni de o hernie. Am sărit de la consultație la consultație, de la medicul de familie la Spitalul Cascais”, a mărturisit el.

El a adăugat că nu a putut să își facă nevoile în mod normal de când a fost supus unei operații de hemoroizi la o clinică privată în noiembrie 2020. Hugo Lopes a explicat că a fost, de asemenea, la trei spitale private diferite pentru a căuta o soluție la problemă. El a spus că a mers anterior spitalul public luni, pe 1 mai, când i s-ar fi prescris clorură de sodiu de către un medic.

Bărbatului i se recomandase să folosească clorură de sodiu

„Am fost internat la ora 8 dimineața și temperatura mea era de doar 34,5. Când m-au îngrijit și mi-au prescris clorură de sodiu, am intrat în panică și am plecat imediat. Încrederea mea în medici este 0. Am avut opt examinări în privat și îmi spun că nu am probleme fizice. Dar simt că mor. Nu mai vreau să trăiesc cu această suferință”, a adăugat bărbatul.

Hugo Lopes a fost arestat la spital, iar vehiculul său a fost scos de autorități. Acesta încă așteaptă un tratament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Un bărbat a intrat cu maşina într-un spital din Portugalia, sătul să aştepte de peste 2 ani un tratament: "Încrederea mea în medici este 0"