Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat a sunat la 112, după ce a mers la o prostituată de pe Publi24, dar la adresă a găsit doi bărbaţi, care i-au mai cerut şi bani pentru deranj

Un bărbat care a vrut să apeleze la serviciile unei prostituate a sunat la 112 după ce a avut surpriza neplăcută ca la adresa femeii să dea peste doi bărbaţi.

de Redactia Observator

la 14.02.2022, 17:35

Vezi și

Un bărbat de 32 de ani, din Deva, dorea să întreţină relaţii sexuale şi a sunat la un anunţ de pe Publi24, însă când a ajuns la locaţie a dat peste doi bărbaţi. Supărat-foc, bărbatul a sunat la 112 să reclame nu înşelătoria, ci faptul că cei doi bărbaţi, despre care spunea că ar fi şi gay, i-au cerut bani pentru deranj. 

"Eu am venit pe publi24 să dau o **** şi s-au dat ei femeie şi când intru e bărbat. Şi trage cheia din uşă, să îi dau bani pentru deranj, nu ştiu ce m***ii mamii lui. F***-i în **** de homosexuali", le-a declarat bărbatul poliţiştilor.

Acesta nu a dorit însă iniţial să depună plângere, conform înregistrării de la 112.

Pe acelaşi subiect

Ce măsuri a luat poliţia

​Agresorul este un tânăr de 22 de ani, din judeţul Satu Mare, și este cercetat de poliţiştii din Deva pentru tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat în faţa magistraţilor pentru luarea măsurilor legale.

„Ajuns la adresă, bărbatul a constatat faptul că persoana nu corespunde cu cea din anunţul publicat, fiind, de fapt, un tânăr, şi a vrut să plece, moment în care tânărul a închis uşa cu cheia şi i-a solicitat o sumă de bani 'pentru deranjul creat'.

Întrucât bărbatul nu a fost de acord să achite suma solicitată, acesta a fost lovit cu pumnul în zona feţei şi deposedat de portofel", a precizat IPJ Hunedoara, citat de Agerpres.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un bărbat a sunat la 112, după ce a mers la o prostituată de pe Publi24, dar la adresă a găsit doi bărbaţi, care i-au mai cerut şi bani pentru deranj