Antena Meniu Search
x

Video Droguri, prostituate şi accident mortal când conducea beat. Istoricul poliţistului "pedepsit" de şefi pentru faptele sale cu o promovare

Unde e lege e rost şi de tocmeală. O demonstrează poliţistul din Buzău prins drogat la prostituate, iar mai apoi beat în timp ce conducea. Reporterii Observator au descoperit că bărbatul a făcut un accident în 2018, în urma căruia o tânără a murit. Era beat, dar nici asta nu a contat. De patru ani, ancheta bate pasul pe loc, iar individul continuă să îmbrace uniforma de poliţist. Aşa că şefii n-au considerat niciun moment că este un pericol. Ba dimpotrivă, l-au avansat.

de Redactia Observator

la 19.01.2022, 19:26

Vezi și

Mihai Nedelcu demonstrează de cel puţin patru ani că este mai presus de lege. În 2016 a intrat în poliţie din sursă externă. Doi ani mai târziu, în noiembrie 2018 ieşea deja în evidenţă. Sfidător peste măsură, ar fi petrecut toată noaptea la o discotecă şi s-ar fi urcat beat la volan. Ar fi pierdut controlul volanului, a ieşit de pe şosea şi s-a înfipt cu maşina într-un cap de podeţ.

Atât de tare a fost impactul, încât maşina s-a răsturnat şi a fost făcută praf. Partea din faţă a fost distrusă complet. Cu el era o tânără de 21 de ani cu care avea o relaţie, Tatiana. În impact, fata n-a avut nicio şansă, a murit pe loc. După accident, poliţistul a ajuns şi el la spital cu răni extrem de grave. Din 2018 şi pana acum nu a fost găsit niciun vinovat.

Familia fetei aşteaptă de patru ani să li se facă dreptate

Tatăl fetei: Au fost la Focşani la băutură şi când s-au întors mi-a omorât fata. A fost şmecher omul. Cum a făcut acum ce a făcut, aşa a fost atunci şmecher.

Pe acelaşi subiect

Unchiul fetei: A convins-o pe fată să meargă cu el la o discotecă şi de acolo nu s-a mai întors. Are un dosar în care nu s-a dat o soluţie nici până acum.

Tot de patru ani, ancheta bate pasul pe loc. Explicaţia?

Nicolae Pîrcălăbescu – prim-procuror adjunct Parchetul de pe lângă Tribunalul VranceaAvea o alcoolemie de 0.80 la mie. Pe parcursul anchetei, agentul a susţinut că autoturismul a fost condus de victimă. Au fost efectuate mai multe expertize.

În martie 2021, poliţistul a fost avansat 

Mai mult, poliţistul n-a fost niciodată anchetat ori pus sub vreo acuzare. Iar asta i-a dat voie să rămână în sistem, să facă legea, ba chiar să avanseze. În martie anul trecut, de la agent a ajuns agent principal. Braţul lung al legii l-a ajuns în cele din urmă săptămâna trecută. Pus pe distracţie după ce a ieşit din tură, în uniformă, s-a dus la prostituate. Aventura s-a încheiat brusc când a refuzat să plătească şi a început scandalul. Tânăra şi-a chemat doi prieteni în ajutor, iar mai apoi a sunat la 112. Aşa s-a aflat că agentul era drogat.

Chiar şi aşa tot nu s-a liniştit. Trei zile mai târziu, duminică, s-a urcat băut la volan şi a intrat cu viteză într-o maşină şi un camion parcate pe marginea şoselei.

Reporter: Eraţi băut aseară când aţi provocat accidentul? De ce aţi refuzat să se facă probele biologice?

Poliţist: Sunt sub un tratament psihiatric recomandat de doctori!

Pentru că a refuzat să sufle în aparatul etilotest agentul a ajuns după gratii pentru 30 de zile. Cum a rămas însă poliţistul în sistem după atâtea fărădelegi? O spune cu aroganţă chiar el:

Reporter: Mai aveţi voie să vă faceţi meseria în cazul acesta?

Poliţist: Nu mă întrebaţi pe mine! Să îi întrebaţi pe şefii mei!

Contactaţi de Observator, şefii poliţistului nu au comentat cazul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Droguri, prostituate şi accident mortal când conducea beat. Istoricul poliţistului "pedepsit" de şefi pentru faptele sale cu o promovare